Happy Home Onix Blue

Happy Home Onix Blue
Va prezentam un apartament situat în Mamaia Nord, în una din cele mai bune zone având acces la plaja și la câteva puncte de interes ale stațiunii. Este o locație perfecta pentru a va putea relaxa și a petrece timp cu familia sau cu prietenii.

Fiind compus din 2 camere, Happy Home Onix Blue are capacitatea de găzduire a 4 persoane.

Apartamentul este foarte spațios și este amplasat într-o clădire noua și care beneficiază de un interior plăcut si relaxant pentru a spori confortul turiștilor.

Apartamentul “Happy Home Onix Blue” reprezintă îmbinarea perfectă între designul modern și confort, creând un spațiu luminos, aerisit și primitor.

Sufrageria open space este definită de o canapea extensibilă galbenă, care adaugă un strop de culoare și vioiciune încăperii. În fața acesteia, un mobilier elegant găzduiește un televizor, oferind un colț de relaxare ideal pentru serile liniștite. În apropiere de fereastra ce inundă spațiul cu lumină naturală, o masă însoțită de scaune așteaptă să fie locul unde sunt servite mesele zilnice. Draperiile gri completează designul, oferind intimitate și un contrast plăcut.

Bucătăria emană o atmosferă caldă și primitorie, grație mobilei bej. Elementele electrocasnice negre precum cuptorul ,frigiderul, cuptorul cu microunde, aparatul de cafea, hota , chiuveta adaugă un aer modern și funcțional, asigurând toate facilitățile pentru gătit. Un coltar spațios, însoțit de două scaune negre, oferă un spațiu suplimentar pentru servirea micului dejun sau a unei cafele.

Dormitorul este o oază de liniște și relaxare. Patul matrimonial cu nuanțe albastre și lenjerie albă invită la odihnă, în timp ce dressingul alb, generos, asigură soluții de depozitare pentru garderobă. Televizorul montat pe perete în fața patului oferă posibilitatea de a viziona filme sau emisiuni direct din confortul patului. Draperiile gri, asemănătoare celor din sufragerie, asigură coerența designului și intimitate.

Baia, cu un design modern, dispune de un dus walk-in, oferind o experiență revigorantă. Mașina de spălat este integrată astfel încât să maximizeze spațiul disponibil, fără a compromite estetica.

Balconul se prezintă ca un loc ideal pentru relaxare în aer liber. Dotat cu o masă și scaune, este perfect pentru a savura o băutură sau o masă în timp ce te bucuri de priveliște.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În concluzie, apartamentul “Happy Home Onix Blue” este o alegere excelentă pentru cei care își doresc un spațiu modern, funcțional și confortabil.

  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada D 25 nr. 5, Bl B5, complex Onix Blue
  • Complexul Alezzi dispune de 1 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) 

  Turistii beneficiaza loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE