Luxury Suite Stefan Resort

Conceptul de concediu de vis pe litoralul românesc cu siguranță începe cu Apartamentul Luxury Suite situat în stațiunea Mamaia Nord. Acest imobil se situeaza pe Promenada nr. 33-35  chiar în inima malului mării.
Datorita faptului ca se afla in complexul Stefan Resort aduce un strop de inovatie infrastructurii noi realizate în împrejurimi, dar atrage și multă admirație și interes, făcând furori în rândul familiilor și tinerilor veniți pe litoral. Aceste lucruri fac ca și locația noastra să fie una din cele mai căutate din stațiunea Mamaia Nord.

Apartamentul “Ra Luxury Suite” din Stefan Resort se distinge prin eleganța și rafinamentul său, oferind un nivel superior de confort și lux.

Sufrageria open space invită oaspeții într-un decor somptuos. O canapea extensibilă de culoare verde smarald, plasată strategic în fața unor ferestre imense, oferă o priveliște panoramică și frontală asupra mării. Acest cadru idilic este completat de un televizor smart montat pe perete, care adaugă o notă modernă și sofisticată spațiului.

Bucătăria se mândrește cu un mobilier rafinat, fiecare detaliu fiind atent ales pentru a satisface gusturile celor mai pretențioși. Aceasta este dotata cu o plita moderna, aragaz, frigider incorporat si vesela de calitate.

Dormitorul 1 emană o atmosferă calmă prin nuanțele de albastru. Un pat matrimonial cu lenjerie de calitate superioară tronează în cameră, iar vizavi de acesta, un alt televizor este montat pe perete. În spatele patului, un spațiu ingenios amenajat servește drept garderobă, în timp ce draperiile albastre completează designul camerei.

Dormitorul 2 este caracterizat de tonuri calde de bej. Un pat matrimonial confortabil este însoțit de un dulap generos, oferind suficient spațiu de depozitare. Televizorul smart amplasat în fața patului și draperiile bej, alături de lenjeria de calitate, creează un cadru relaxant și primitor.

Baia 1 impresionează prin designul său luminos, dominat de nuanțe de alb. O cabină de duș modernă și o oglindă iluminată accentuează atmosfera de lux a spațiului. În contrast, Baia 2 prezintă nuanțe închise de negru, menținând același nivel de lux. O altă cabină de duș și o oglindă cu lumini completează amenajarea acestei încăperi.

Balconul, locul perfect pentru relaxare, este dotat cu mobilier confortabil și oferă o priveliște frontală impresionantă asupra mării, fiind un punct de atracție major al apartamentului.

Dotările suplimentare:

  1. Sistem de climatizare: Apartamentul dispune de un sistem modern de climatizare care asigură o temperatură optimă în orice sezon. Unitățile sunt discrete și pot fi controlate individual pentru fiecare cameră.
  2. Conexiune Wi-Fi de mare viteză: Oaspeții se pot bucura de o conexiune stabilă și rapidă la internet, ideală atât pentru relaxare, cât și pentru muncă

Datorită suprafeței mari pe care o are apartamentul, acesta poate găzdui 6 persoane. Este potrivit pentru familii cu copii, dar și pentru tinerii dornici de distracție.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 82 mp
  • Locuri de cazare : 6 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl A Nord, et. 4,  complex Stefan Resort
  • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

  • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE