Mavi Apartment Onix Blue
 • Amplasat in ceea ce poate fi caracterizat cu usurinta ca unul dintre cele mai frumoase complexe din Mamaia Nord, Mavi Apartment Onix Blue, beneficiaza de locatia perfecta de a va bucura atat de un sejur seren alaturi de familie, dar si de distracție cu prietenii în cluburile renumite din zona.
  Apartamentul recent renovat este format din doua camere decorate cu mult bun gust cu accente albastre marine in ton cu locatia oferita. Acestea accentuand imbinarea placutului cu cea a utilului prin dotarile de ultima generatie de care beneficiaza oaspetii in bucataria complet mobilata, in baia moderna si in tot restul proprietatii.(tv-uri smart, cafetiera, cuptor cu microunde, aragaz, uscator de par)
  Proprietatea beneficiaza de un pat matrimonial si o canapea extensibila acomodand cu usurinta 4 adulti carora li se faciliteaza de asemenea un loc cochet de luat masa si o terasa cu vedere laterala a minunatei mari cu nisipurile sale fierbinti. Complexul are un minunat parc interior, cu deschidere direct la mare care cu usurinta face ca Mavi Apartment Onix Blue sa fie acel loc special unde te poți simți ca acasă, departe de casa.

  Distanta pana la plaja : 50 m
  Locuri de cazare : 4+1 copil
  Parcare gratuita
  Bar & restaurant
  Parc interior
  Adresa : Strada D25, nr 8, Onix Blue, Navodari

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE