Apartament Melody Alezzi

 • Apartament Melody Alezzi

  Amplasat în cel mai mare complex din Mamaia Nord, Melody Alezzi este un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane datorita suprafeței sale generoase.

  Apartamentul “Melody” din Complexul Alezzi este o îmbinare armonioasă de stil și confort, fiind amenajat cu grijă pentru a oferi o atmosferă călduroasă și relaxantă.

  Sufragerie open space: Centrul de atracție al acestei camere este canapeaua extensibilă de culoare închisă, care invită la momente de relaxare. În spatele acesteia, un tablou impresionant adaugă o notă artistică spațiului. Draperiile gri completează cu eleganță designul camerei, oferind intimitate și un plus de stil.

  Bucătărie: Amenajată funcțional, bucătăria dispune de toate dotările necesare ( plita , cuptor ,prajitor de paine , vesela) pentru a prepara mese delicioase. În fața acesteia, o masă însoțită de scaune confortabile încurajează momentele petrecute în familie sau cu prietenii. Televizorul, așezat pe un mobilier de culoare închisă, adaugă un plus de modernitate și entertainment.

  Dormitor: Această cameră emană o atmosferă de liniște și confort. Patul matrimonial este locul ideal pentru odihnă, iar în spatele acestuia, un tablou cu un peisaj pitoresc invită la visare. În fața patului, un televizor montat pe perete oferă posibilitatea de relaxare. Draperiile gri și dressingul generos subliniază funcționalitatea și eleganța acestei camere.

  Baie: Practică și modernă, baia este dotată cu o cabină de duș și o mașină de spălat, asigurând toate facilitățile necesare pentru îngrijirea personală.

  Balcon: Locul perfect pentru a savura o cafea sau a citi o carte, balconul oferă o vedere laterală spre marea albastră, aducând în prim-plan frumusețea naturii.

  Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

   

  Apartamentul “Melody” reflectă armonia și echilibrul, fiind locul ideal pentru cei care caută un spațiu de relaxare și evadare la malul mării.

  Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare, promenada recent renovata cât și a plajelor selecte unde va puteți petrece ziua la soare și sa admirați marea.

  Pentru petrecerea timpului liber în Complexul Alezzi sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cât și baruri în care distracția nu lipsește niciodată.

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

  Sala de fitness
  Spa
  Sauna umeda si uscata
  Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  Jacuzzi
  Loc de joaca pentru copii.

 • Distanta plaja: 20 m
 • Dimensiuni: 55 mp
 • Locuri cazare: 4+1 copil
 • Adresa: strada Prelungirea D13, nr. 6 Bl K, etaj 6(bloc cu lift)  

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE