Miruna Luxury Apartment

  Va punem la dispozitie un apartament modern pentru a va bucura de liniste, dar si de distractie la malul marii. Apartamentul Miruna Luxury va propune o experienta de neuitat la malul marii, fiind situat in cea mai de trend zona a litoralului, Mamaia Nord. Complexul ofera cea mai buna cazare de pe litoral si va asigura tot confortul pentru o vacanta placuta cu familia, impreuna cu copii, sau in cuplu. Apartamentul este foarte spatios, fiind amplasat intr-o cladire noua si beneficiaza de un interior placut si relaxant. Este alcatuit din 2 camere spatioase unde se pot caza 4 adulti si un copil.

Apartamentul “Miruna Luxury” din Complexul Astoria este o oază de lux și rafinament, conceput cu atenție la detalii pentru a oferi o experiență inegalabilă rezidenților săi.

Sufragerie open space: Aceasta este definită de generozitatea spațiului și de designul sofisticat. Canapeaua extensibilă gri, amplasată strategic în centrul camerei, este însoțită de un fotoliu extensibil, creând astfel un spațiu perfect pentru relaxare. În fața lor, un televizor montat pe un mobilier alb și rafinat adaugă o notă de modernitate și eleganță.

Bucătărie: Cu un design armonios și rafinat, bucătăria dispune de mobilier în aceeași nuanță albă ca și sufrageria. Dotările sunt de top, oferind tot ceea ce este necesar pentru prepararea și servirea meselor( aragaz, cuptor, cuptor cu microunde ,vesela).Draperiile verzi completează designul, adăugând un strop de culoare și prospețime.

Dormitor: Oaza de liniște a apartamentului, dormitorul emană confort și eleganță. Patul matrimonial cu tablie maro și lenjerie albă invită la momente de relaxare profundă. Draperiile verzi, în acord cu cele din sufragerie, oferă intimitate și un plus de stil. Dressingul generos asigură spațiul necesar pentru depozitarea hainelor. Cel mai impresionant aspect al dormitorului este vederea către mare, care îmbie la contemplare și visare.

Baie: Spațiul este amenajat cu o cadă spațioasă, iar faianța în culori calde adaugă o atmosferă relaxantă și primitoare. Designul modern și funcționalitatea fac din această baie un spațiu ideal pentru răsfăț.

Balcon: Unul dintre cele mai atrăgătoare puncte ale apartamentului, balconul oferă o priveliște panoramică asupra mării. Este locul perfect pentru a savura o cafea de dimineață sau a admira apusul.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în sufragerie cu o gama variata de posturi

Apartamentul “Miruna Luxury” din Astoria este o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze luxul și confortul într-un cadru natural impresionant.

  • Distanta pana la plaja : 30 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 52 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Prelungirea D12 nr. 8, Bl B2, Et  1

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE