Apartament Mystic Promenada
 • Va punem la dispozitie un apartament superb, modern si spatios.
  Apartamentul Mystic Promenada se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate si cu finisaje premium atent alese pentru a spori confortul turistilor.
  Apartamentul Mystic se afla in Mamaia Nord, la malul marii,astfel ca din acest motiv este foarte atractiv in ochii turistilor.

  Sufragerie:
  Apartamentul Mystic Promenada impresionează de la intrare cu o sufragerie open space, proiectată pentru a satisface gusturile celor mai rafinați oaspeți. Punctul central este reprezentat de canapeaua extensibilă, confortabilă și estetic plăcută. În fața acesteia, un mobilier alb modern susține un televizor de ultimă generație, perfect pentru serile de relaxare. În fundal, o masă de servit mesele invită la momente plăcute petrecute alături de cei dragi.

  Bucătărie:
  Bucătăria din apartamentul Mystic Promenada este o combinație de funcționalitate și stil. Echipată complet, aceasta dispune de toate electrocasnicele necesare pentru prepararea meselor, inclusiv o mașină de spălat moderne. Fiecare element de design și fiecare piesă de mobilier au fost gândite astfel încât să optimizeze spațiul și să ofere confortul dorit.

  Dormitor:
  Dormitorul este un sanctuar al liniștii și confortului. Patul matrimonial, cu design modern, promite nopți odihnitoare. Mobilierul negru adaugă o notă de eleganță și rafinament încăperii. Funcționalitatea nu a fost neglijată, având în vedere dressingul spațios și televizorul montat strategic pentru vizionare din pat.

  Baie:
  Baia apartamentului este un exemplu de stil și eficiență. Finisajele de calitate, combinate cu o cadă generoasă, invită la momente de relaxare. Designul modern se completează armonios cu detaliile practice, rezultând o încăpere funcțională și plăcută din punct de vedere estetic.

  Curte exterioară:
  Fiind plasat la parter, apartamentul Mystic Promenada are privilegiul unei ieșiri directe către o curte exterioară. Acest spațiu verde, delimitat discret, oferă o oază de liniște și relaxare, fiind perfect pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a te bucura de aer proaspăt în serile calde.

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi


  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit, terase,baruri,cafenele,gelaterii,magazine,farmacii,etc. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).
  Cumparaturile sunt usor accesibile. Deasemenea cluburile sunt la o mica distanta de proprietate
 • 2 camere (dormitor + living) – 50 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • In zona sunt restaurante , gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.
 • Strada D11,Nr12.
 • Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

  Se închiriază pe minim 3 nopți!

  Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

   Apartamentect

 www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE