Apartament Mystic Promenada

Apartament Mystic Promenada
 • Va punem la dispozitie un apartament superb, modern si spatios.
  Apartamentul Mystic Promenada se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate si cu finisaje premium atent alese pentru a spori confortul turistilor.
  Apartamentul Mystic se afla in Mamaia Nord, la malul marii,astfel ca din acest motiv este foarte atractiv in ochii turistilor.
  Apartamentul este decomandat, format din 2 camere, dormitor living baie si bucatarie.
  Datorita spatiului generos pe care il are, capacitatea de gazduire fiind de 4 persoane, deoarece in dormitor se afla un pat matrimonial, iar in living o canapea extensibila.
  Bucataria este mobilata si utilata punând la dispoziția clienților săi o gama larga de electronice de cea mai buna calitate: mașina de spălat rufe, cuptor și plita electrica, cuptor cu microunde și filtru de cafea.
  Proprietatea va pune la dispoziție dressing, TV cu o gama larga de posturi, Wi-Fi de cea mai buna calitate și aer condiționat pentru zilele toride de vara.
  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit, terase,baruri,cafenele,gelaterii,magazine,farmacii,etc. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).
  Cumparaturile sunt usor accesibile. Deasemenea cluburile sunt la o mica distanta de proprietate.

 

 • Distanta pana la plaja : maxim 10 m
 • 2 camere (dormitor + dormitor) – 50 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 • In zona sunt restaurante , gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

 

 • Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

  Se închiriază pe minim 3 nopți!

  Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

   Apartamentect

 www.apartamentect.ro