Seaside Escape Apartment Onix

 • Seaside Escape Apartament OnixApartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare cât și a plajelor selecte din zona cât și a Promenadei recent renovate. Seaside Escape Apartament Onix este o locație perfecta pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburile renumite din zona.

  În inima complexului Onix Blue, apartamentul “Seaside Escape” își trădează numele printr-o combinație armonioasă de confort și eleganță modernă, promițând o evadare de neuitat pe litoral.

  Sufragerie open space: Spațiul este dominat de o canapea extensibilă într-o nuanță de gri închis, care invită la relaxare și vizionarea programelor preferate pe televizorul amplasat strategic în fața acesteia. Lângă fereastra generoasă, care permite luminii naturale să inunde încăperea, se află o masă rotundă înconjurată de scaune confortabile, ideală pentru mese intime sau momente de lectură.

  Bucătărie: Bucătăria prezintă un design contemporan, cu mobilier în nuanțe contrastante de alb și negru, oferind un aspect sofisticat și aerisit. În prelungirea acesteia, un colțar elegant cu scaune încurajează conversațiile și mesele în familie.

  Dormitor: Acest refugiu nocturn îmbină modernitatea cu un strop de rustic. Patul matrimonial negru, cu lenjerie pură, albă, se află în fața unui perete din cărămidă aparentă, care adaugă o notă autentică și caldă camerei. Două lămpi suspendate, stilizate ca becuri, oferă o lumină ambientală plăcută. Spațiul este completat de un dressing generos, gândit pentru a satisface nevoile oricărui oaspete.

  Baie: Luminoasă și spațioasă, baia este dotată cu o cabină de duș walk-in și o mașină de spălat modernă. Accentele de crom și detalii de design fac din această încăpere un spațiu de răsfăț.

  Balcon: Un colț de rai unde poți savura briza mării în timp ce te relaxezi pe mobilierul confortabil. Vizual, balconul extinde spațiul de viață, creând un cadru ideal pentru serile liniștite sau micile dejunuri în aer liber

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
 • Are loc de parcare privat in complex

Amplasat în cel mai mare complex resort din Mamaia Nord, Seaside Escape Apartament Onix pune pe primul plan confortul turiștilor oferindu-le un sejur de neuitat.

 • Distanta plaja: 70 m
 • Dimensiune: 55 m
 • Locuri de cazare: 4+1 copil
 • Adresa: Mamaia Nord, ,strada D25, nr.5 ,bloc B3, etaj 4.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE