Solis Residence

Solis Residence

  Apartamentul Solis este situat in zona plajei Papaya, avand acces imediat la plaja si promenada, deoarece se afla in cea mai moderna si complexa locatie din Mamaia Nord.

Va punem la dispozitie un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane.

Apartamentul Solis Residence este o locație primitoare, vesela care va bine dispune și va oferă un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.

Sufragerie open space: La intrarea în apartamentul Solis Residence, ești întâmpinat de o sufragerie open space, unde predomină tonurile neutre și liniile curate. Canapeaua extensibilă, într-o nuanță închisă, promite momente de relaxare, în timp ce vizionarea programelor preferate pe televizorul plasat în fața acesteia devine o activitate de zi cu zi. În apropierea canapelei, o masă elegantă însoțită de scaune albe îți oferă spațiul ideal pentru a savura mesele. Televizorul este amplasat pe un mobilier alb, cu multiple spații de depozitare, care adaugă funcționalitate și stil sufrageriei.

Bucătărie: Bucătăria dispune de un mobilier în nuanțe de gri deschis, care se îmbină perfect cu designul general al apartamentului. Fiecare detaliu este gândit pentru a maximiza spațiul și funcționalitatea, de la sertarele spatioase la masina de spălat discret integrată în mobilier. Aceasta este dotata de asemenea cu un aragaz, cuptor, aparat de cafea ,frigider , vesela.

Dormitor: Aici, intimitatea și confortul se îmbină într-un mod armonios. Patul matrimonial încurajează odihna, în timp ce televizorul montat pe perete opus îți permite să urmărești emisiunile preferate direct din confortul patului. Dressingul generos asigură tot spațiul necesar pentru haine și accesorii, iar lustra modernă, extrem de luminoasă, adaugă un strop de eleganță și modernitate încăperii.

Baie: În baie, minimalismul și luminozitatea sunt cuvintele de ordine. Designul se axează pe funcționalitate, cu o cabină de duș walk-in și finisaje care reflectă lumina, creând un spațiu aerisit și primitor.

Balcon: Balconul, locul perfect pentru a te relaxa în serile de vară, este dotat cu o masă și două scaune, creând astfel un colț intim unde poți savura cafeaua de dimineață sau citi o carte în liniștea serii.

  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada D8 nr. 8

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect