Studio Bel Air Lotus

Studioul Bel Air Lotus

Studioul Bel Air Lotus este o locație perfecta pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburile renumite din zona împreună cu familia și cu prietenii.

Studio-ul “Lotus Bel Air” este conceput pentru a oferi un amestec ideal de confort și stil, fiind locul perfect pentru relaxare și evadare din agitația cotidiană.

Zona centrală a studioului este dominată de un pat matrimonial, care promite un somn liniștit și revigorant. Acesta este amplasat astfel încât să ofere un acces facil și o bună circulație în încăpere. Designul simplu, dar elegant, al patului se îmbină armonios cu atmosfera studioului, invitând la odihnă și lenevie.

Bucătăria este un exemplu de eficiență și design modern. Mobila de culoare albă, cu finisaje lucioase, oferă spațiu generos de depozitare și o zonă de lucru practică. Aceasta este dotata cu plita moderna, hota , cuptor cu microunde , aparat de cafea, frigider, vesela. Elementul de atracție al bucătăriei este tapetul exotic, care înfățișează marea în toată splendoarea ei. Această imagine pitorească aduce un plus de prospetime și deschidere spațiului, creând iluzia unei vacanțe permanente.

Pentru mesele luate în intimitate, studio-ul oferă o masă cochetă, însoțită de două scaune confortabile. Poziționarea acesteia, în apropierea televizorului montat pe perete, oferă posibilitatea de a savura o masă în timp ce urmărești emisiunile preferate.

Baia este un spațiu de răsfăț, cu un design minimalist, dar plin de rafinament. Faianta de culoare bej creează o atmosferă caldă și primitoare. Cabina de duș este spațioasă și modernă, completând estetica generală a băii.

Balconul este locul perfect pentru a savura momentele de relaxare, indiferent de momentul zilei.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Pentru recreere și timp petrecut alături de familie și prieteni, în zona găsiți restaurante, terase, cafenele și magazine alimentare.

  • Distanta plaja: 50 m
  • Dimensiuni: 35 mp
  • Locuri cazare: 2 adulti
  • Adresa: Blv. Mamaia Nord 183-187, bloc C1, parter

Se închiriază pe minim 3 nopți.

Rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Echipa Apartamentect
Telefon rezervări 0799242424
Website: www.apartamentect.ro
Trimite Email: contact@apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE