Studio Bel Air Paradise

Studioul Bel Air Paradise

Va punem la dispoziție un studio cochet unde va puteți relaxa, petrece și aduna amintiri alături de cei dragi pe toată durata sejurului.
Studioul Bel Air Paradise este o locație perfecta pentru iubitorii de viata nocturna, deoarece oferă turiștilor intimitate maxima și nopți de neuitat. 

Studio-ul “Paradise Bel Air” este o îmbinare perfectă între confort și eleganță, fiind special conceput pentru a oferi o experiență de cazare de neuitat.

În momentul în care pășești în interior, ești întâmpinat de un spațiu luminos și aerisit, dominat de un pat matrimonial ce emană confort și invitație la odihnă. Acesta este însoțit de o canapea extensibilă, care adaugă un plus de funcționalitate spațiului, oferind posibilitatea cazării unor oaspeți suplimentari sau creând un loc perfect pentru relaxare.

Bucătăria studioului este un exemplu de stil și eficiență. Mobila de culoare albă, cu finisaje de calitate, este complementată de un tapet cu o tematică exotică. Imaginea mării care se întinde la orizont aduce un plus de prospețime și deschide spațiul, transportându-te într-un paradis tropical. Bucătăria este echipată cu toate dotările necesare preparării unei mese delicioase, iar masa cu două scaune, amplasată strategic în apropierea televizorului montat pe perete, oferă cadrul ideal pentru a savura un prânz sau o cină.

Baia, cu designul său modern, emană o atmosferă de spa și relaxare. Faianta în nuanțe calde de bej creează un contrast plăcut cu elementele cromate ale bateriilor și ale cabinei de duș walk in. Totul este gândit astfel încât să ofere o experiență de răsfăț și confort.

Balconul, de unde poți admira o vedere laterală spre mare. Această perspectivă te invită să te pierzi în gânduri, să asculți susurul valurilor și să te bucuri de briza mării. Fie că alegi să îți începi ziua cu o cafea aici sau să privești apusul, balconul devine rapid locul tău preferat din studio

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor cu o gama variata de posturi

  • Distanta plaja: 50 m
  • Dimensiuni: 35 mp
  • Locuri cazare: 3+1 copil
  • Adresa: Blv. Mamaia Nord 183-187, bloc C1, etaj 4

Se închiriază pe minim 3 nopți.

Rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Telefon rezervări 0799242424
Trimite Email: contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE