Studio De Beni Stefan Resort

Studio De Beni Stefan Resort este un studio modern, spatios, cochet, in care va puteti petrece un sejur perfect la malul marii.
Studio-ul este amplasat intr-un complex nou construit, Complex Stefan Resort, unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale de la malul marii, din statiunea Mamaia Nord.
Complexul Stefan Resort este construit recent numai cu materiale de calitate si cu finisaje premium, pentru a spori cat mai mult confortul oaspetilor ce ii calca pragul.
De asemenea zona in care este amplasat va ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele,cherhanale,terase, cluburi etc.
Complexul se afla langa plaja, chiar la Promenada, un aspect foarte atragator in ochii turistilor.

Studio-ul “De Beni” din Stefan Resort este o bijuterie de design interior, unde luxul și eleganța sunt la ele acasă, creând o atmosferă de rafinament și confort.

Centrul acestei încăperi este patul matrimonial, care, cu o lenjerie de calitate și culoarea verde smarald, te invită la odihnă și la visare. Este un loc care îmbină confortul cu un lux discret, iar alături, dulapul generos asigură tot spațiul necesar pentru oaspeți. Elementul surprinzător al dormitorului este bucata de perete cu design stil marmură, care servește drept fundal pentru un televizor modern, completând astfel spațiul de relaxare. Masa neagră cu picioare aurii și covorul cu model de zebra adaugă o notă de excentricitate și stil.

Zona de bucătărie este la fel de impresionantă, cu mobilierul alb curat și blatul care imită marmura, reflectând un gust impecabil și un simț al detaliului. Aceasta este dotata cu plita moderna , hota, aparat de cafea, frigider, vesela. Aici, o masa elegantă, acompaniată de scaune de catifea într-un ton de verde smarald care rimează cu patul, își așteaptă oaspeții să se bucure de mese într-o atmosferă selectă. Draperiile galbene adaugă un contrast cald și luminos întregii încăperi.

Baia este un sanctuar modern și sofisticat, cu faianta în tonuri de negru și alb care creează un fundal clasic. Dusul walk-in promite o experiență revigorantă, în timp ce detaliile mobilierului de lux accentuează atmosfera de exclusivitate. Oglinda, înrămată de lumini, adaugă o aură de glamour și utilitatea modernă este asigurată de prezența unei mașini de spălat, făcând din acest spațiu nu doar unul frumos, dar și funcțional.

Fiecare element din studio-ul “De Beni” a fost ales cu grijă pentru a crea un mediu de înaltă clasă, unde designul sofisticat se întâlnește cu funcționalitatea pentru a oferi oaspeților o experiență de neuitat.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.

Deasemenea zona in care este amplasat va ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele,cherhanale,terase, cluburi etc.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 1 camera – 36 mp
  • Locuri de cazare : 2 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Promenada , nr. 33-35, corp Sud, Sc B et. 6, complex Stefan Resort
  • Complexul Stefan Resort dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost:

  • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE