Studio Glamorous White Tower

 • Studio Glamorous White Tower -Va punem la dispozitie un studio modern pentru a va bucura de liniste dar si de distractia de la malul marii in cluburi renumite din Mamaia Nord alaturi de familie si prieteni.Situat in Mamaia ,la doar cativa pasi de plaj,Studio Glamorous White Tower va ofera cazare la malul marii ,cu restaurant,piscina sezoniera in aer liber,bar si Wi-Fi gratuit.

  Studio-ul “Glamorous” din White Tower este un sanctuar de frumusețe și confort, proiectat pentru a oferi o experiență de cazare deosebită, cu accente de albastru care aduc aminte de liniștea mării.

  Zona de dormit este dominată de patul matrimonial cu un albastru profund, care creează un contrast placut cu lenjeria albă de o calitate superioară. Acesta promite un somn odihnitor și revigorant, un refugiu după o zi de explorare a împrejurimilor. Vizavi de pat, canapeaua albastră extensibilă, împreună cu o măsuță de lemn și două scaune confortabile în nuanțe de bleu, constituie colțul perfect pentru relaxare și socializare. Televizorul adaugă un plus de divertisment, permitând oaspeților să se bucure de programele lor preferate.

  Zona de bucătărie este un model de eficiență și stil, cu mobilierul alb imaculat și blatul negru contrastant care creează un spațiu primitor și funcțional pentru prepararea meselor. Echipamentele moderne și aranjamentul inteligent al spațiului asigură că toate necesitățile culinare sunt la îndemână, fiind dotata cu plita moderna, cuptor cu microunde ,aparat de cafea , frigider si vesela.

  Baia este o oază de relaxare, cu nuanțe de alb și maro care aduc un sentiment de căldură și intimitate. Cada este primitoare, invitând la momente de detensionare și răsfăț, în timp ce detaliile și finisajele de calitate completează atmosfera de confort.

  Balconul este un mic colț de paradis, unde oaspeții pot savura cafeaua de dimineață sau un pahar de vin seara, bucurându-se de priveliștea liniștitoare, cu vedere laterală la mare. Mobilierul plasat aici este perfect pentru a te relaxa și a respira aerul proaspăt al mării.

  Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
 • Loc de parcare 

În concluzie, studio-ul “Glamorous” oferă o simbioză perfectă între eleganță, confort și funcționalitate, toate acestea fiind gândite să creeze o atmosferă de neuitat pentru cei care îl aleg ca destinație de cazare.

 • Distanta pana la plaja : 10 m
 • 1 camere (dormitor + living) – 35 mp
 • Locuri de cazare : 2 
 • Mamaia Nord, strada Brizei , White Tower, Et 4

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE