Studio Golden

Studio Golden

Studio Golden

Situat la 100 m de plaja unde eleganta, simplitatea și bunul gust sunt puse pe primul plan va punem la dispoziție o garsoniera cocheta pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din Mamaia Nord alături de familie și prieteni.

Studio Golden este o garsoniera  putând caza astfel 4 persoane deoarece este dotată cu un pat matrimonial  și canapea extensibila . Garsoniera pune la dispoziția dumneavoastră smart TV cu o gama larga de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi cât și aer condiționat pentru zilele toride de vara. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cât și ale turiștilor care ne trec pragul.

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Studio Golden este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant, oferind o priveliste spre mare

Garsoniera  este mobilata și utilata modern și dispune de:

– pat matrimonial si canapea extensibila

-aer condiționat

-smart TV

-bucătărie utilata și mobilata complet

-Wi-Fi gratuit

-mașina de spălat rufe

-baie cu cabina de dus

Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

ADRESA: Strada D25 nr 56, et 1, ap p3 Telefon rezervari 0799242424

 contact@apartamentect.ro

 www.apartamentect.ro