Studio Golden

Studio Golden

Situat la 100 m de plaja unde eleganta, simplitatea și bunul gust sunt puse pe primul plan va punem la dispoziție o garsoniera cocheta pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din Mamaia Nord alături de familie și prieteni.

Studio-ul “Golden” iradiază o eleganță modernă, cu un interior inundat de lumină naturală ce accentuează designul stilat, dar totodată primitiv.

Piesa centrală a spațiului de locuit este un pat de mărime queen, îmbrăcat în lenjerie de pat albă de înaltă calitate, promițând un somn odihnitor. De fiecare parte a patului se află noptiere chic, fiecare încoronată de o lampă a cărei lumină moale conferă o ambianță caldă și primitoare.

La intrare, ești întâmpinat de un spațiu generos pentru dressing, în alb, oferind suficient loc pentru depozitarea lucrurilor și a îmbrăcămintei, asigurând un mediu liber de dezordine. Acesta se continuă cu o zonă de relaxare, unde o canapea extensibilă gri invită oaspeții să se destindă. Lângă canapea, o masă rotundă albă cu scaune confortabile așteaptă să găzduiască întâlniri intime sau dimineți pașnice la cafea.

Pereții sunt împodobiți cu artă contemporană ce complementează perdelele vibrant galbene, care încadrează ferestrele și insuflă camerei o energie plină de bucurie. Vizavi de zona de relaxare, un televizor mare este montat pe perete, perfect pentru divertisment după o zi lungă.

Bucătăria este un exemplu de funcționalitate și stil, prezentând dulapuri în nuanțe de bej nisipiu care armonizează cu aparatele moderne și elegante – o dovadă a angajamentului studio-ului față de comoditate fără a sacrifica estetica.

Baia este un sanctuar al designului minimalist, unde o cabină de duș închisă cu sticlă stă alături de un mobilier modern de baie în alb. Spațiul este proiectat cu linii curate și finisaje de înaltă calitate care vorbesc despre esența luxoasă a Studio-ului “Golden”, făcându-l retrasul perfect pentru cei care caută un amestec de confort și rafinament.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Se închiriază pe minim 3 nopți 

Rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

  • Distanta plaja: 100 m
  • Dimensiuni: 35 mp
  • Locuri de cazare: 4 
  • Adresa: strada D25, nr.56 , etaj 1

Telefon rezervari 0799242424

 contact@apartamentect.ro

 www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE