Studio Jaz 2 Casa del Mar

  • Cu o simplitatea și bunul gust sunt puse pe primul plan va punem la dispoziție un studio cochet pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din Mamaia Nord alături de familie și prieteni.

    Studio Jaz 2 din Casa del Mar este o garsonieră amenajată cu un gust rafinat, îmbinând confortul cu estetica modernă.

În zona de dormit, atracția principală este un pat matrimonial îmbrăcat în catifea gri, promițând odihnă și confort. Lenjeria de pat albă, imaculată, adaugă un contrast plăcut și subliniază atmosfera de liniște și puritate. Mobilierul alb situat lângă pat, minimalist și elegant, servește ca suport pentru un televizor, perfect pentru a urmări filme sau emisiuni preferate din confortul patului.

Lângă zona de dormit, o canapea extensibilă gri completează spațiul de relaxare. Canapeaua este nu numai un spațiu confortabil pentru ședere în timpul zilei, dar și o opțiune suplimentară pentru cazare, oferind flexibilitate și funcționalitate. Textura plăcută a catifelei și nuanța neutră a canapelei se armonizează cu paleta cromatică a încăperii.

Bucătăria, deschisă și luminoasă, este utilată cu mobilier alb și dotări moderne, creând un mediu plăcut pentru pregătirea și servirea meselor. Masa rotundă, înconjutată de scaune confortabile în tonuri de gri, invită la mese într-un cadru intim și ospitalier, fiind o zonă care favorizează interacțiunea și conversația.

Baia reflectă un design modern, fiind echipată cu un duș contemporan, mașină de spălat și mobilier alb, care păstrează un sentiment de spațiu deschis și curățenie. Accentele moderne și amenajarea ergonomică asigură o experiență plăcută și funcțională.

Balconul este un spațiu versatil, mobilat simplu, ce oferă o perspectivă unică cu vedere laterală atât către lac, cât și către mare. Este locul ideal pentru a te delecta cu peisajele naturale, să bei o cafea dimineața sau să te relaxezi la sfârșitul unei zile pline.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

În concluzie, Studio Jaz 2 este o oază de relaxare și confort, cu finisaje de calitate și o amenajare gândită pentru a oferi o experiență de locuire deosebită, toate acestea plasându-l în topul opțiunilor de cazare din zona vibrantă Casa del Mar.

  • Distanta plaja: 70 m
  • Dimensiuni: 36,50 mp
  • Locuri de cazare : 4 
  • Strada Brizei nr 11,Complex Casa del Mar

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE