Studio Jaz 3 Casa del Mar

Jaz Casa del Mar 3
Va punem la dispozitie o garsoniera moderna, este amplasat intr-o zona ideala in Mamaia Nord, locul unde poti gasii cele mai bune nisipuri din Constanta, o gama extinsa de restaurante , magazine alimentare si mai ales Promenada recent renovata.

Studio Jaz 3 din Casa del Mar este un spațiu elegant și modern, amenajat cu atenție pentru detaliu și confort.

Zona de dormit este dominată de un pat matrimonial negru, care emite un aer de sofisticare și îndrăzneală. Lenjeria de calitate, în nuanțe neutre, adaugă un strat de confort și eleganță, invitând la odihnă și relaxare. În fața patului, un mobilier alb, simplu și funcțional, împreună cu un dulap generos, oferă spațiu amplu pentru depozitare, asigurând un mediu organizat și aerisit.

Pe perete, vizavi de pat, un televizor este montat strategic pentru vizionarea confortabilă din pat sau din fotoliul galben extensibil situat strategic în cameră. Fotoliul, cu design-ul său contemporan și culoarea vibrantă, adaugă un pop de culoare în încăpere și servește drept un loc ideal pentru citit, relaxare sau transformarea într-un pat suplimentar.

Zona de bucătărie este utilată cu mobilier gri modern și dotări care facilitează prepararea meselor. Masa rotundă, înconjutată de scaune gri și confortabile, este perfectă pentru servirea micului dejun sau a unei cine intime. Spațiul este gândit să fie nu doar funcțional, ci și un punct de atracție estetică în studio.

Baia se mândrește cu finisaje de calitate și un design curat, minimalist. Un duș modern, cu sticlă și accesorii cromate, este completat de mobilierul alb, care întărește senzația de luminozitate și spațiu. Aspectul general este unul de curățenie impecabilă și rafinament.

Balconul este o extensie a spațiului de locuit, oferind mobilier confortabil pentru a te bucura de vederile laterale, atât către marea azurie, cât și către peisajul liniștit al lacului. Este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare și pentru a contempla frumusețea naturală a împrejurimilor.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În rezumat, Studio Jaz 3 din Casa del Mar este proiectat să ofere o experiență de cazare luxoasă și confortabilă, combinând utilitatea cu estetica într-un mediu care să fie nu doar un loc de dormit, ci un adevărat cămin pentru vizitatori.

  • Distanta pana la plaja si Promenada : 70 m
  • Dimensiuni:  36 mp
  • Locuri de cazare : 3
  • Etaj 1 (bloc cu lift) – statiunea Mamaia Nord, strada Brizei complex Casa del Mar

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE