Studio Jaz 4 Casa del Mar

Jaz Casa del Mar 4
Va punem la dispozitie o garsoniera moderna, este amplasat intr-o zona ideala in Mamaia Nord, locul unde poti gasii cele mai bune nisipuri din Constanta, o gama extinsa de restaurante , magazine alimentare si mai ales Promenada recent renovata.

Studio Jaz 4 din complexul Casa del Mar prezintă un amestec armonios de culori calde și facilități moderne, fiind o oază de confort și stil.

Zona de dormit este definită de un pat matrimonial îmbrăcat în lenjerie de înaltă calitate, în tonuri de portocaliu, care adaugă un accent vibrant și energizant spațiului. Peretele din spatele patului, pictat într-un auriu strălucitor, creează un fundal luxos și adaugă o notă de opulență și căldură. Alături de pat, un dulap generos oferă spațiu amplu pentru haine și efecte personale, menținând un aspect organizat și aerisit.

În fața patului, un televizor modern este montat pe perete, opus unui fotoliu negru extensibil, care poate servi ca loc de relaxare sau ca pat suplimentar. Contrastul dintre negru și culorile luminoase ale încăperii creează un echilibru vizual plăcut și o atmosferă de bun-gust.

Zona de bucătărie este echipată cu mobilier în nuanțe de maro deschis, care emană căldură și naturalețe, completând paleta de culori a studioului. Dotările moderne asigură funcționalitatea necesară pentru prepararea meselor, iar masa înaltă, însoțită de scaune corespunzătoare, este locul ideal pentru a savura mâncărurile preparate, aducând împreună estetica și practicul.

Baia este un exemplu de eficiență și stil, având un duș confortabil și o mașină de spălat, facilitând astfel un stil de viață modern și îngrijit. Mobilierul alb din baie contribuie la sentimentul de curățenie .

Balconul este un spațiu de contemplare și relaxare, mobilat pentru a te bucura de priveliștile încântătoare, cu vedere atât către mare cât și către lac. Aici, locatarii pot începe ziua cu o cafea și răsăritul sau o pot încheia cu un pahar de vin la apus, învăluiți în briza mării și calmul lacului.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

În concluzie, Studio Jaz 4 din Casa del Mar este conceput pentru a fi un sanctuar modern pentru cei care caută atât confortul cât și un design interior care să inspire și să revigoreze. Este o alegere ideală pentru oricine caută un echilibru între activitățile dinamicului Mamaia Nord și un refugiu personal de relaxare.

  • Distanta pana la plaja si Promenada : 70 m
  • DImensiuni: 36 mp
  • Locuri de cazare : 3 
  • Etaj 4 (bloc cu lift) – statiunea Mamaia Nord, strada Brizei complex Casa del Mar

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE