Studio Jaz Casa del Mar 1

Va prezentam o garsoniera situata în Mamaia Nord,un loc minunat unde poti sa petreceri timpul alaturi de familie si prietenii apropriati,avand cele mai bune zone ale statiunii avand acces la plaje selecte, restaurante si la Promenada recent renovata.

Studio Jaz 1 din Casa del Mar este o exprimare a eleganței discrete și a confortului, proiectat cu atenție pentru a oferi o experiență de cazare deosebită.

Zona de dormit este dominată de un pat matrimonial bej, a cărui lenjerie de calitate superioară invită la odihnă și relaxare. Designul simplu și culorile neutre ale patului creează un ambient calm și liniștitor, propice unei bune odihne. În fața patului, spațiul este optimizat prin amplasarea unei canapele bej extensibile, care poate fi transformată rapid într-un pat suplimentar, potrivit pentru oaspeți. Pe perete, deasupra canapelei, un televizor modern oferă divertisment și confort vizual, în timp ce mobilierul alb contribuie la sentimentul de spațiu și luminozitate.

Zona de bucătărie reflectă același design armonios și funcțional. Mobilierul bej se îmbină perfect cu estetica generală a studioului, asigurând utilitate fără a compromite stilul. Aproape de fereastra ce aduce lumină naturală abundentă, o masă albă rotundă este înconjurată de scaune de catifea roz pal, oferind un contrast plăcut și o zonă de luat masa primitoare și confortabilă.

Baia se distinge printr-o simplitate elegantă, având un duș cu pereți transparenti care amplifică senzația de deschidere și curățenie. Mobilierul alb accentuează luminozitatea și puritatea, creând un spațiu unde funcționalitatea și estetica se întâlnesc.

Studio Jaz 1 se mândrește și cu un balcon bine proporționat, echipat cu mobilier adecvat pentru a te bucura de priveliști spectaculoase. Vizual, balconul oferă o privire panoramică asupra mării și a lacului, oferind un cadru ideal pentru momente de relaxare și contemplare.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În concluzie, acest studio este o alegere excelentă pentru cei care caută un refugiu elegant și confortabil în Mamaia Nord, perfect pentru a experimenta bucuria vieții la malul mării și a lacului, într-un cadru modern și sofisticat.

  • Distanta pana la plaja si Promenada : 70 m
  • Dimensiuni: 35 mp
  • Locuri cazare: 4
  • Etaj 2 (bloc cu lift) – statiunea Mamaia Nord, strada Brizei , complex Casa del Mar

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

REZERVARE ONLINE