Studio Long Beach Stefan Resort

 • Studio Long Beach Stefan Resort
  Va punem la dispozitie o garsoniera moderna, este amplasat intr-o zona ideala in Mamaia Nord, locul unde poti gasii cele mai bune nisipuri din Constanta, o gama extinsa de restaurante , magazine alimentare si mai ales Promenada recent renovata.

  Studio Long Beach din Stefan Resort este o oază de confort și stil, oferind o combinație armonioasă de funcționalitate și estetică modernă.

Zona de dormit este definită de un pat matrimonial gri, al cărui design elegant este accentuat de lenjeria albă de înaltă calitate. Acest spațiu este atât invitant, cât și relaxant, patul fiind un centru de odihnă și refacere. În fața patului, pe perete, un televizor modern este încadrat de un mobilier minimalist care completează designul cu un aspect aerisit și curat, în timp ce dulapul gri asigură suficient spațiu pentru organizarea efectelor personale, menținând totodată o notă de rafinament.

Zona de bucătărie urmărește aceeași paletă cromatică și linie de design, cu mobilier gri de calitate ce oferă atât aspectul estetic, cât și funcționalitatea necesară unei bucătării complet echipate. Lângă mobilier, o masă cu două scaune oferă spațiul perfect pentru a lua masa în intimitate, iar draperiile gri adaugă o notă de discreție și eleganță, filtrând lumina naturală pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

Baia luxoasă este un sanctuar al relaxării, cu finisaje ce imită marmura în nuanțe calde care creează o atmosferă de spa privat. Dușul spațios este proiectat să ofere o experiență revigorantă și liniștitoare. Oglinda, înfrumusețată cu lumini moderne, adaugă un sentiment de spațiu și luminozitate, în timp ce mașina de spalat asigură comoditatea necesară pentru un sejur lipsit de griji.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În concluzie, Studio Long Beach din Stefan Resort este gândit să ofere o experiență de cazare de neuitat, combinând luxul discret cu confortul, perfect pentru cei care doresc să se delecteze cu eleganța și confortul modern în inima Mamaia Nord.

 • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
 • Dimensiuni: 36 mp
 • Locuri de cazare : 3 
 • Etaj  (bloc cu lift) –Parter, statiunea Mamaia Nord, strada Promenada 33-35 Stefan Resort

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE