Studio Lotus Stefan Resort

 • Studio Lotus Stefan Resort
  Studio Lotus Stefan Resort este un studio cochet, modern si spatios, perfect pentru un sejur relaxant la malul marii deoarece acesta este dotat cu absolut tot ce este necesar.
  Studio Lotus se afla situat in Complexul Stefan Resort, din Mamaia Nord, una dintre cele mai bune zone turistice de pe litoralul romanesc.
  Complexul este unul nou construit, cu finisaje premium, atent alese, astfel confortul si buna-starea dvs sa fie la un nivel inalt.
  Studio Lotus Stefan Resort va ofera un ambient cat mai placut si relaxant datorita finisajelor si elementelor decorative atent alese si contrastului de culori perfect echilibrat.

  Zona de Dormit: În centrul camerei se află un pat matrimonial modern, de culoare gri închis, îmbrăcat în lenjerie albă de calitate. Lângă pat, un dulap alb generos oferă spațiu de depozitare practic. În fața patului, un televizor montat pe perete și un fotoliu negru extensibil completează zona.

  Bucătărie și Zonă de Luat Mese: Bucătăria este amenajată cu mobilier gri și blat alb, creând un spațiu elegant și funcțional. Draperiile gri adaugă un aspect sofisticat. În colțul bucătăriei, o masă cu scaune oferă un loc confortabil pentru luarea meselor.

  Baie: Baia impresionează prin faianta în stil marmură și dispune de un duș walk-in modern. Finisajele de calitate completează aspectul spațios și luxos al băii.

  Studio “Lotus” oferă o atmosferă contemporană și confortabilă, unde designul modern și finisajele elegante se întâlnesc pentru a crea un spațiu plăcut și funcțional.

  In zona turistica Mamaia Nord beneficiati de urmatoarele facilitati cum ar fi: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, terase, magazine, gelaterii, loc de joaca pentru copii, promenada nou renovata etc.
  Datorita cluburilor renumite Nuba, Ego, Fratelii, etc. distractia este la cote maxime si se afla la o mica distanta de proprietate
 • Distanta pana la plaja : 10 m
 • 1 camere  – 32 mp
 • Locuri de cazare : 2 + 1 copii
 •  Mamaia Nord, strada Promenada  nr. 33, Bl , et. 5, complex Stefan Resort
 • Balcon cu iesire din camerele
 • Complexul Stefan dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului :

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE