Studio Madagascar Tomis Villa

Studio Madagascar
Va punem la dispozitie un studio spatios la malul marii, de care sa va bucurati alaturi de cei dragi in vacanta mult visata.

Studio Madagascar va propune o experienta de neuitat la malul marii, fiind situat in cea mai trend zona a litoralului romanesc, Mamaia Nord. Complexul Tomis Villa ofera cea mai buna cazare de pe litoral si va asigura tot confortul pentru o vacanta placuta cu familia impreuna cu copiii sau in cuplu.

Studio Madagascar din Tomis Villa este o invitație la evadare în confort și liniște, cu accente care aduc omagiu peisajului marin înconjurător.

Zona de dormit este un sanctuar al serenității, dominată de un pat matrimonial albastru care reflectă cromatica mării, completat de lenjerie de pat de înaltă calitate pentru un somn odihnitor. Elementul central al acestui spațiu este fereastra mare, un portal către peisajul marin, oferind priveliști încântătoare ale apei în mișcare și ale orizontului întins. În stânga, un dulap asigură spațiu amplu de depozitare, menținând ordinea și simplitatea în decor, iar televizorul, amplasat strategic, împreună cu masa și cele două scaune, formează colțul perfect pentru relaxare și divertisment.

Zona de bucătărie este un amestec armonios de funcționalitate și estetică plăcută, cu mobilier în nuanțe de bej și alb care amplifică luminozitatea și senzația de spațiu deschis. Dotările moderne oferă toate facilitățile necesare pentru prepararea mesei, fără a compromite stilul și eleganța.

Baia este un model de eficiență și stil, cu un duș bine proiectat care promite o experiență revitalizantă, în timp ce mobilierul alb adaugă un accent de curățenie și prospețime. Finisajele și instalațiile sunt alese pentru a completa experiența de confort total.

Balconul, un spațiu intim de contemplare, este mobilat cu grijă pentru a permite oaspeților să se bucure de briza mării și de vederile laterale spre valurile liniștitoare. Acesta servește ca o extensie a spatiului de locuit, un loc unde diminețile și serile se pot savura în ritm cu marea.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

Studio Madagascar din Tomis Villa este astfel gândit să ofere o experiență unică, îmbinând armonios confortul modern cu frumusețea naturală a litoralului, creând un refugiu ideal pentru orice călător în căutarea unui sejur relaxant la malul mării.

  • Distanta pana la plaja : 30 m
  • 1 camera  – 35 mp
  • Locuri de cazare : 2 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Prelungirea D19, Nr 8, bloc C3

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE