Studio Mamaia Alezzi

Studiou Mamaia este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

Studio-ul cu două camere situat în Complex Alezzi din Mamaia este o oază modernă și elegantă, proiectată pentru a oferi confort și stil.

Sufrageria open space este inima acestui spațiu, unde o canapea extensibilă gri invită la relaxare și socializare, iar masuța albă din fața ei este perfectă pentru a servi o cafea. Elementele de design sunt atent alese pentru a crea un ambient placut și primitor, cu draperii gri ce adaugă un strat de intimitate și eleganță.

Bucătăria, deschisă și aerisită, este complet echipată cu aparatură modernă ( aragaz, cuptor cu microunde, , frigider, vesela) și mobila albă strălucitoare, care reflectă lumina naturală și amplifică senzația de spațiu. Masa mare, înconjurată de scaune confortabile, este locul ideal pentru mese în familie sau pentru a găzdui oaspeți, în timp ce televizorul montat pe perete este strategic plasat pentru a putea fi vizionat atât din zona de luat masa, cât și din canapea.

Dormitorul emană un aer de liniște și intimitate, cu un pat matrimonial amplasat central, îmbrăcat în lenjerie albă de cea mai bună calitate, promițând un somn odihnitor. Draperiile gri închis oferă nu doar un contrast estetic plăcut, dar și controlul luminii naturale pentru un somn neîntrerupt.

Baia este un exemplu de funcționalitate îmbinată cu designul modern. Cabina de duș este spațioasă și elegantă, iar mobilierul alb contribuie la atmosfera de curățenie și rafinament. Fiecare detaliu este gândit pentru a îmbunătăți experiența de locuit, de la finisajele de înaltă calitate la accesoriile contemporane care completează spațiul.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În ansamblu, studio-ul din Complex Alezzi este un mediu armonios și rafinat, creat pentru a oferi rezidenților o experiență de locuit de neuitat, combinând luxul și confortul cu frumusețea naturală a litoralului românesc.

Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

  • Distanta plaja: 20 m
  • Dimensiuni: 45 mp
  • Locuri de cazare: 4+1 copil
  • Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl H,  et. 4,complex Alezzi.

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

REZERVARE ONLINE