Studio 3 MNG Tomis Villa
 • Studio 3 MNG Tomis Villa

  Situat într-un complex unde domnește eleganta, simplitatea și bunul gust va punem la dispoziție un studio cochet pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din Mamaia Nord alături de familie și prieteni.

  Studio-ul “MNG 3” din Tomis Villa combină eleganța cu funcționalitatea, creând un spațiu ideal pentru relaxare și odihnă.

  În zona de living, canapeaua extensibilă de culoare verde oferă un pop de culoare și o senzație de prospețime întregii încăperi. Aceasta este amplasată strategic pentru a permite vizionarea televizorului montat pe perete, fără niciun impediment. Televizorul, cu un design slim și un ecran generos, este perfect pentru serile în care dorești să vizionezi un film sau să te relaxezi urmărind emisiunile preferate.

  Adiacent zonei de living, spațiul destinat odihnei este dominat de un pat matrimonial generos, cu o nuanță de verde ce se potrivește perfect cu canapeaua. Lenjeria de pat albă oferă un contrast plăcut și adaugă o notă de puritate și calm. Designul simplu, dar sofisticat, al patului invită la un somn odihnitor și liniștit.

  Baia studio-ului evidențiază un design modern și practic. Cabina de duș walk-in este spațioasă și ușor accesibilă, având finisaje din sticlă transparentă. Nuantele de maro ale plăcilor ceramice conferă o atmosferă caldă și primitoare, transformând baia într-un spațiu de răsfăț.

  Balconul, un plus al studioului, este locul ideal pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a te relaxa seara, admirând priveliștea. Mobilierul ales pentru balcon este atât funcțional, cât și estetic, oferindu-ți tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura de momente plăcute în aer liber.

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • o camera – 36 mp
 • Locuri de cazare : 3 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D19 , Bl C3, et. 3,  complex Tomis Villa

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului 

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE