Studio Naly Alezzi

Situat la malul marii in cel mai mare si complex resort din Mamaia Nord, Studio Naly Alezzi va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.

Studio Naly este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

La intrarea în Studio Naly, vizitatorii sunt întâmpinați de un hol spațios, dotat cu un dressing alb generos care oferă spațiu amplu pentru depozitarea hainelor și accesoriilor.

Zona de dormit radiază eleganță, cu un pat matrimonial din catifea bej ca piesă centrală, completat de lenjerie de pat de înaltă calitate în nuanțe de alb și albastru închis, creând o paletă de culori liniștitoare. Alături de pat se află o canapea convertibilă din catifea de culoare albastru închis, oferind o opțiune suplimentară de dormit și contribuind la sentimentul de lux al încăperii.Spațiul este aranjat cu grijă, asigurând că un televizor mare montat pe perete poate fi ușor vizualizat atât de pe pat, cât și de pe canapea, promovând un mediu confortabil pentru relaxare și divertisment.

Zona bucătăriei a studioului este un exemplu de eficiență modernă, cu dulapuri albe imaculate care se contrastază frumos cu aparatele electrocasnice elegante. O masă rotundă, înconjurată de scaune confortabile din catifea de culoare albastru închis, invită oaspeții să se bucure de mese într-un cadru chic și intim.

Baia menține estetica contemporană a studioului cu o cabină de duș, o mașină de spălat și un blat de vanitate completat cu o oglindă iluminată, creând un spațiu luminos și atrăgător. Finisajele și elementele de armătură de calitate asigură atât funcționalitatea cât și stilul.

Completând studioul este un balcon care oferă o vedere laterală spre mare, permițând oaspeților să se delecteze în ambianța calmă și să respire aerul marin revigorant.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 1 camera  – 30  mp
  • Locuri de cazare : 2 + 2 copii
  •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6 Bl M, et. 3, complex Alezzi

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE