Studio Panoramic Sea On

 • Panoramic Sea On
  Va punem la dispoziție un studio cochet unde va puteți relaxa și petrece cele mai frumoase clipe datorita cluburilor aflate în apropierea acestuia cât și a plajelor selecte din zona.
 • Studioul Panoramic Sea on este o locație perfecta pentru a va bucura de un sejur relaxant.

  Studio Panoramic Sea On este un spațiu elegant și modern, destinat celor ce caută confort și priveliști captivante.

  În zona de dormit, un pat matrimonial domină camera, îmbrăcat în lenjerie de înaltă calitate care promite odihnă și relaxare. Pe peretele din fața patului se află un televizor plat, poziționat strategic pentru a fi vizionat confortabil din pat. Lângă acesta, un alt pat matrimonial pliant este gata să găzduiască oaspeți suplimentari, fără a compromite estetica sau spațiul generos al camerei.

  Zona de bucătărie este un exemplu de funcționalitate și stil, cu mobilier în nuanțe de maro și alb care reflectă lumina naturală și creează o atmosferă deschisă și aerisită. Dotările moderne( plita moderna , hota, cuptor , cuptor cu microunde frigider , vesela) sunt integrate cu grijă pentru a nu perturba fluxul vizual al spațiului.

  Baia, un sanctuar de modernitate, este echipată cu un duș spațios și mobilier alb care subliniază senzația de curățenie și spațiu. Accentele moderne, cum ar fi o oglindă iluminată și armăturile lucioase, completează designul contemporan al băii, creând un mediu plăcut pentru ritualurile zilnice de îngrijire.

  Balconul oferă o vedere laterală spre marea stralucitoare, locul perfect pentru a savura o băutură la sfârșitul zilei sau pentru a întâmpina răsăritul. Mobilierul roșu din balcon adaugă un strop de culoare și pasiune peisajului marin, transformând acest spațiu exterior într-un loc ideal pentru relaxare și contemplare.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Studioul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord și pune pe primul plan confortul turiștilor.

 • Distanta pana la plaja : 10 m
 • 1 camere  – 36 mp
 • Locuri de cazare : 4 persoane
 • Mamaia Nord, strada Brizei, nr. 11, Bl 1, Sc A, Et 6, complex Sea On

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE