Studio Papaya Beach

Va prezentam o garsoniera situata în Mamaia Nord, în una din cele mai bune zone având acces la plaja și la câteva puncte de interes ale stațiunii. Este o locație perfecta pentru a va putea relaxa și a petrece timp cu familia sau cu prietenii.

Studio “Papaya” se deschide printr-un hol primitor, unde oaspeții sunt întâmpinați de un dressing spațios, perfect pentru depozitarea hainelor și accesoriilor.

În zona de dormit, atenția este atrasă de patul matrimonial bej, încadrat de lenjerie alba și roșie de înaltă calitate, promițând o odihnă confortabilă și un decor plăcut. În fața patului se găsește un televizor montat strategic pe perete pentru divertismentul vizual, iar alături, un fotoliu maro extensibil oferă un loc suplimentar de relaxare sau poate servi ca pat suplimentar.

Zona de bucătărie este echipată cu toate dotările necesare pentru a prepara și servi mesele. Mobilierul maro creează o atmosferă caldă și primitoare, iar masa rotundă, flancată de scaune , invită la momente placute petrecute în jurul mesei, fie că este vorba de un mic dejun rapid sau o cină liniștită.

Baia, în nuanțe de alb, strălucește prin simplitate și funcționalitate. O cabină de duș modernă și spațioasă este completată de mobilier alb, care adaugă un aspect curat și rafinat spațiului. În plus, există suficient loc pentru toate articolele de toaletă, iar luminile bine plasate asigură o iluminare adecvată.

Balconul, accesibil din studio, este un sanctuar privat, oferind mobilier confortabil pentru a savura aerul proaspăt de dimineață sau pentru a contempla liniștea serii. Vederea laterală la mare este un bonus, adăugând o dimensiune de calm și frumusețe naturală experienței de cazare.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

Fiecare detaliu al studio-ului “Papaya” a fost gândit pentru confortul și plăcerea vizitatorilor, creând un ambient care combinație între funcționalitate și estetică, totul pentru o ședere de neuitat.

  • Distanta pana la plaja  : 50 m
  • Locuri de cazare : 2+1 copil
  • Adresa: Mamaia-Sat, Str. D9, et.2

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE