Studio Rif

Studio Rif este situat la malul marii, intr-o pozitie care imbina faleza cu marea, in cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc, Mamaia Nord.
Studio-ul este ideal atat pentru o familie cu un copil, dar si pentru un grup de tineri pusi pe distractie, deoarece cluburile sunt la o mica distanta de proprietate, astfel ca distractia va fi si ea prezenta la cote maxime.

Studio-ul “Rif” oferă un ambient contemporan, cu accente de confort și eleganță.

Zona de dormit este dominată de un pat matrimonial amplasat strategic pentru a maximiza spațiul și confortul. Lenjeria de pat de înaltă calitate îmbracă salteaua, asigurând o odihnă liniștită și reconfortantă. Vizavi de pat, o canapea extensibilă oferă spațiu suplimentar pentru relaxare sau cazare a oaspeților extra. Un televizor modern este montat pe perete, perfect pentru serile de film sau pentru urmărirea știrilor dimineața.

În zona de bucătărie, mobila albă, lustruită, completează armonios aparatura modernă și dotările necesare pentru prepararea meselor. O masă cu scaune albe invită la conversații și mese într-un cadru intim, în timp ce draperiile albastre adaugă un strop de culoare și intimitate încăperii.

Baia se prezintă într-o paletă monocromă de alb, de la faianță până la mobilier, creând o atmosferă de curățenie și spațiu. Cabina de duș este spațioasă și ușor de utilizat, asigurând o experiență plăcută și funcțională. Oglinda și lavoarul sunt încorporate într-un ansamblu care oferă și spațiu de stocare pentru produsele de igienă personală.

Balconul accesibil din studio este un colț de rai, unde oaspeții se pot destinde, bucurându-se de aerul proaspăt și de momente de liniște. 

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

 

Studio “Rif” este o alegere excelentă pentru cei care caută confortul modern combinat cu funcționalitatea, fiind un spațiu optimizat și primitor pentru oaspeții săi

Pentru recreere si timp petrecut cu prietenii gasiti in zona cafenele, terase, restaurante.

  • Distanta pana la plaja  : 50 m
  • 1 camere  – 36,50 mp
  • Locuri de cazare : 2 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada D 25 ,  et. 2

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE