Studio Selena Onix Blue

 • Studio Selena Onix Blue

  Va prezentam o garsoniera situata în Mamaia Nord, în una din cele mai bune zone având acces la plaja și la câteva puncte de interes ale stațiunii. Este o locație perfecta pentru a va putea relaxa și a petrece timp cu familia sau cu prietenii.

  Studio “Selena” din Complexul Onix Blue este o locuință modernă și funcțională, concepută pentru a oferi confort și intimitate. La intrarea în studio, zona de bucătărie este organizată eficient pe hol, cu mobilier alb, strălucitor și aparatură modernă, oferind tot necesarul pentru prepararea meselor.

  Zona de dormit este un sanctuar de liniște și relaxare, cu un pat matrimonial alb, îmbrăcat în lenjerie de pat de înaltă calitate, invitație deschisă la odihnă și confort. O canapea gri extensibilă asigură spațiu suplimentar pentru relaxare sau cazare adițională, în timp ce în fața acesteia, un televizor montat pe perete permite urmărirea emisiunilor preferate. Un dulap amplasat strategic oferă soluții de depozitare elegante și practice.

  Lângă fereastra luminoasă, o masă cu două scaune creează colțul perfect pentru servirea meselor sau pentru a savura o băutură în timp ce lumina naturală inunda spațiul.

  Baia este un exemplu de design modern în nuanțe de alb, cu linii curate și amenajare practică. Este dotată cu un duș contemporan, o mașină de spălat, ceea ce adaugă un plus de comoditate pentru oaspeți. Accentele moderne și finisajele de calitate asigură un mediu plăcut pentru îngrijirea personală.

  Balconul deschide o fereastră către liniștea și frumusețea grădinii complexului, oferind un spațiu privat pentru a se bucura de aerul proaspăt și de priveliștea verde. Mobilat simplu, balconul este un refugiu liniștit, perfect pentru a începe ziua cu o cafea sau pentru a se relaxa în timpul serii.

  Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

 • Televizor cu o gama variata de posturi

  În concluzie, Studio “Selena” este o alegere ideală pentru cei care caută o retragere modernă și confortabilă, cu toate facilitățile necesare pentru un sejur de neuitat.

 • Distanta pana la plaja  : 50 m
 • 1 camere  – 36,50 mp
 • Locuri de cazare : 3 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada D 25 , ,r.5 , Bl B 4, et. 4,complex Onix Blue

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE