Studio Tesoro Infinity Alezzi

Studio Tesoro Infinity Alezzi
Va punem la dispozitie o garsoniera moderna, este amplasat intr-o zona ideala in Mamaia Nord, locul unde poti gasii cele mai bune nisipuri din Constanta, o gama extinsa de restaurante , magazine alimentare si mai ales Promenada recent renovata.
Proprietatea este spatiosa ,fiind amplasata intr-o cladire noua si beneficiaza de un interior placut si relaxant.

Studio “Tesoro” din Complexul Infinity Alezzi este un spațiu de cazare ce exude lux și confort, proiectat meticulos pentru a oferi o experiență de neuitat.

Zona de dormit este dominată de un pat matrimonial confortabil, îmbrăcat în lenjerie de pat de înaltă calitate, care promite un somn odihnitor. În fața patului, o canapea extensibilă în nuanțe de verde smarald din catifea invită la relaxare și adaugă un strop de culoare și eleganță încăperii. Lângă fereastra care lasă să pătrundă lumina naturală, se află o masă rotundă albă, înconjurată de scaune roz pal din catifea, un colț perfect pentru a savura o cafea sau o masă liniștită. O piesă de mobilier albă, pe care se odihnește un televizor, completează armonios spațiul, oferind divertisment și funcționalitate.

Zona de bucătărie este echipată cu aparatură modernă ( aragaz, hota, cuptor cu mcirounde, aparat de cafea , frigider, vesela) și mobilier alb și din lemn, creând o atmosferă caldă și primitoră. Spațiul este optimizat pentru confort și utilitate, permițând prepararea meselor cu ușurință. Pe hol, un dulap spațios pentru depozitare asigură că toate lucrurile personale sunt ordonate și la îndemână.

Baia modernă este o oază de curățenie și stil, dotată cu un duș walk-in spațios, mașină de spălat, și o oglindă luminată care adaugă un efect vizual deosebit. Mobilierul alb accentuează senzația de proaspăt și curat, oferind totodată soluții de depozitare elegante.

Balconul este o extensie a luxului interior, fiind mobilat pentru a asigura confort maxim și oferind o vedere frontală încântătoare către marea nesfârșită. Este locul ideal pentru a se delecta cu panorama marină, fie că este vorba de o carte citită în răcoarea dimineții sau de un pahar de vin savurat sub stele.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

În esență, Studio “Tesoro” este un exemplu de design interior de top, unde fiecare detaliu a fost gândit pentru a asigura un sejur plăcut și memorabil.

  • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
  • Dimensiuni:  36 mp
  • Locuri de cazare : 4 pers
  • Promenada 85bis, Alezzi Infinity
  • Acces gratuit la toate facilitatile complexului
  • Loc de parcare 

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE