Summer Dreams Beach Apartment

  • Summer Dreams Beach

     Complexul Sea View, unul din cele mai mari complexe rezidentiale de pe litoralul romanesc, amplasat strategic intr o pozitie ideala care imbina faleza cu marea, oferind imagini de neuitat.

    Apartamentul “Summer Dream Beach” este o escapadă idilică, perfectă pentru cei care doresc să îmbine confortul de acasă cu briza mării. Designul interior este inspirat de frumusețea și calmul oceanului, utilizând nuanțe de albastru pentru a crea o atmosferă relaxantă și răcoritoare.

Sufrageria open space este un amestec de funcționalitate și estetică, cu o canapea extensibilă într-un albastru aprins care atrage privirea și invită la relaxare. În fața canapelei se află un mobilier albastru care susține un televizor, perfect pentru serile de film sau pentru urmărirea jocurilor preferate. Draperiile albastre completează tema marină și oferă intimitate când este necesar.

Bucătăria este dotată cu aparatură modernă( aragaz, cuptor , cuptor cu microunde, aparat de cafea vesela) și mobilier albastru cu blat bej, creând un contrast plăcut și o atmosferă de vacanță. Faianta decorată cu stele de mare adaugă un element de noutate și joacă, în timp ce masa de lemn, situată strategic în fața bucătăriei, este încadrată de scaune de catifea albastre care oferă confort și stil.

Dormitorul este un sanctuar al liniștii, cu un pat matrimonial negru de piele care promite un somn adânc și reparat. Lenjeria de pat albă de înaltă calitate contrastantă accentuează eleganța și simplitatea. Noptierele minimaliste negre, cu lampi luminoase, oferă iluminatul perfect pentru lectură înainte de culcare. Un dressing generos oferă spațiu amplu pentru îmbrăcăminte și accesorii, iar draperiile închise la culoare asigură un somn neîntrerupt. Un televizor amplasat în fața patului adaugă un grad de confort pentru momentele de relaxare în intimitatea dormitorului.

Baia este un exemplu de design inteligent și stil, cu culori deschise și mobilier din lemn care creează o atmosferă caldă și primitoare. Un duș walk-in generos și o mașină de spălat oferă toate comoditățile necesare pentru un sejur fără griji.

Balconul este un colț de rai, cu mobilier confortabil și un scaun suspendat de unde se poate admira vederea spectaculoasă spre mare. Este locul ideal pentru a începe ziua cu un mic dejun în aer liber sau pentru a contempla stelele noaptea, învăluit de sunetul valurilor.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În concluzie, apartamentul “Summer Dream Beach” este o combinație armonioasă între designul inspirat de mare și confortul modern, creând un refugiu perfect pentru orice călător în căutarea unei evadări la malul mării.

In zona se gasesc cafenele, restaurante, gelaterie, farmacie, magazine.
Apartamentul se afla in apropiere de renumitele cluburi Nuba, Fratelli, Ego,etc.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE