SunSmile Stefan Resort

Aflandu-se in inima statiunii Mamaia nord, resortul Stefan va ofera confortul casei dumneavoastra departe de casa, mai exact in buza marii negre.
Apartamentul pe care urmeaza să îl descoperiți se numește Sun Smile și este situat în încinta noului complex de apartamente ce își așteaptă nerăbdătoare turiștii preferați pentru a le oferi relaxarea si confortul de care au nevoie.
Pentru a vă integra în atmosfera îmbucurătoare a acestui imobil vă pot informa ca se află la Promenadă 33-35 in corpul Nord scara A  , iar acest lucru face să fie cel mai căutat și îndrăgit loc de cazare din stațiune. Dupa nume vă puteți da seama ca vă vom întâmpina cu un zâmbet amețitor, mai strălucitor decat soarele.

Apartamentul rezidențial “Sun Smile” din incinta exclusivistă Stefan Resort încorporează un apartament de neegalat, ce se desfășoară într-un dormitor și o sufragerie contopite într-un spațiu diafan open space.

Sufrageria open space este o adevărată declarație de rafinament și opulență, având în centrul său o canapea roz de catifea, voluptuoasă și regal extensibilă, poziționată strategic pentru a maximiza priveliștile deschiderii către azurul nemărginit al mării. Un smart TV de ultimă generație tronează pe perete, transformând orice seară într-o gală cinematografică privată.

La polul opus al sufrageriei, o zonă dedicată banchetelor găzduiește o masă sculpturală, înconjurată de un ansamblu de scaune care redefinesc confortul și stilul, invitând la mese memorabile într-un ambient de lux.

Bucătăria, un adevărat sanctuar al designului modern și funcționalității, îmbină armonios tehnologia de ultimă oră cu estetica avangardistă, prezentând un mobilier care oscilează între nuanțe dramatice de negru și accente de alb pur, oferind un contrast vizual ce îmbie la crearea de delicii culinare.

Dormitorul este o odă adusă eleganței neostentative, dominat de un pat matrimonial somptuos, cu o tapiterie de catifea bej și lenjerie de o calitate impresionantă, îmbinând confortul suprem cu o estetică ireproșabilă. Vizavi, un smart TV suspendat aduce lumea divertismentului la picioarele tale, în timp ce un fotoliu galben, ca o pată de lumină solară, animează decorul cu o doză de exuberanță.

Baia se transformă într-un templu al relaxării, cu nuanțe zen de alb, o cabină de duș walk-in cu geamuri fumurii ce oferă un colț de paradis privat, iar oglinda, încadrată de lumină, conferă un aer de sofisticare și rafinament.

Balconul, un veritabil belvedere, este amenajat cu un mobilier ce îmbie la reverie și contemplație, oferind un colț de evadare unde panorama marină și cerul se întâlnesc într-o simfonie de culori și sunete, completând astfel experiența exclusivistă a viețuirii în prima linie a mării.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Această proprietate poate găzdui un număr maxim de 4 persoane, astfel că este potrivit pentru familii cu copii, dar și pentru un grup de prieteni dornici de distracție.
Zona oferă o multitudine de facilități precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. De asemenea, cumpărăturile sunt ușor accesibile.

  • Distanța până la plajă : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl A Nord, et. 4,complex Stefan Resort
  • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

  • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  • Loc de joaca pentru copii

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE