Sylvy*s Apartment Stefan Resort

Sylvy*s Apartment Stefan Resort

 • Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Sylvy’s Apartment va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
  Sylvy’s Apartment Stefan Resort face parte din Complexul Apartamente Stefan Resort, situat in Mamaia Nord,cea mai trend statiune de pe litoralul romanesc.
 • In zona Mamaia Nord gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje, astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare.

  Alcatuit din 2 camere, va pune la dispozitie pat matrimonial, canapea extensibila, 2 smart TV, dressing, baie si bucatarie.
  Bucataria este mobilata si utilata cu o gama larga de electronice de cea mai buna calitate: mașina de spălat rufe, cuptor și plita electrica, cuptor cu microunde și filtru de cafea.
  Sylvy’s Apartment este o locatie primitoare, vesela care va binedispune si va ofera un aer familiar.
  De pe terasa va puteti bucura de razele soarelui, de briza marii si de un view superb.
  Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane.
  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.
  Cluburile renumite din zona Nuba, Fratelli, Ego,etc. se afla la o distanta mica de proprietate, astfel ca distractia nu va lipsi absolut deloc. • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 •  Mamaia Nord, strada Promenada  nr. 33, 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect