Sylvy*s Apartment Stefan Resort

  • Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Sylvy’s Apartment va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
    Sylvy’s Apartment Stefan Resort face parte din Complexul Apartamente Stefan Resort, situat in Mamaia Nord,cea mai trend statiune de pe litoralul romanesc.

In zona Mamaia Nord gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje, astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare.

Apartamentul Sylvy’s din Stefan Resort este o bijuterie de design contemporan, cu un dormitor și sufragerie open space, care creează o atmosferă de lux și confort.

Sufrageria, un spațiu deschis și luminos, găzduiește o canapea extensibilă de un verde smarald profund, căptușită cu catifea care îmbie la relaxare și eleganță. In fata acesteia, un televizor modern este montat pe perete, flancat de o măsuță de cafea albă cu design minimalist, perfectă pentru a savura băuturi calde într-un decor rafinat.

În bucatarie, dotările moderne se îmbină armonios cu mobilierul alb, strălucitor, creând un mediu propice creativității culinare. O masă rotundă albă, amplasată strategic în centrul bucătăriei, este înconjurată de scaune de catifea, în aceeași nuanță de verde smarald ca și canapeaua, oferind confortul necesar pentru mese plăcute și lungi discuții. Draperiile, în aceeași nuanță vibrantă de verde smarald, adaugă o notă de coerență și stil.

Dormitorul este o oază de liniște, dominat de un pat matrimonial cu tapițerie de catifea verde smarald, așternut cu lenjerie albă de înaltă calitate, promițând un somn odihnitor și regenerant. Draperiile coordonate cromatic cu restul mobilierului asigură intimitate și continuitatea designului, iar televizorul amplasat pe perete în fața patului extinde opțiunile de relaxare. Dressingul generos oferă spațiu amplu pentru garderoba, fiind la fel de funcțional pe cât este de elegant.

Baia reflectă aceeași eleganță discretă, cu un design curat și luminozitate abundentă. Dusul walk-in, cu sticlă transparentă, este complementat de mobilier alb, accentuând senzația de spațiu și curățenie.

La parter, balconul apartamentului Sylvy’s este învăluit în confort și stil, oferind mobilier care invită la momente de relaxare în aer liber, perfect pentru a se bucura de atmosfera vibrantă a resortului. Această zonă exterioară devine astfel extensia naturală a luxului interior, un colț de rai unde designul modern se întâlnește cu confortul suprem.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi


Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.
Cluburile renumite din zona Nuba, Fratelli, Ego,etc. se afla la o distanta mica de proprietate, astfel ca distractia nu va lipsi absolut deloc.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Promenada  nr. 33, Complex Stefan Resort,B Nord,parter.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE