The Sea Breeze Studio Solid House
  • Amplasat chiar pe malul lacului Siutghiol si la doar 1 minut de Marea Neagra, Ansamblul Rezidential Solid Residence – Zona Butoaie, imbina utilul unei locuinte permanente cu placerea unei escapade de weekend la malul marii.

    Studio-ul “The Sea Breeze” este o oază de confort și eleganță, concepută pentru a oferi o experiență de cazare de neuitat.

La intrarea în studio, zona de dormit îmbie la relaxare cu un pat matrimonial amplasat strategic pentru a beneficia de lumina naturală și a vederea pe care o oferă fereastra amplă. Cadrul patului este tapitat într-un gri mediu, ce emite un aer de calm și stabilitate, iar lenjeria de pat albă, confortabilă și de înaltă calitate, promite o odihnă liniștită și revigorantă. Langa pat, se găsește o canapea extensibilă de un roz pal, nu doar estetic plăcută, dar și practică pentru oaspeții suplimentari. O masuță de sticlă se află în prelungirea canapelei, perfectă pentru a servi ceaiul de seară sau pentru a susține o carte captivantă.

În zona dedicată relaxării vizuale, un televizor cu ecran plat este montat pe perete, vis-a-vis de pat și canapea, transformând spațiul într-un mic cinematograf personal, ideal pentru serile în care atmosfera marină este acompaniată de sunetul unui film bun.

Bucătăria, definită de funcționalitate și stil, dispune de mobilier în tonuri de alb imaculat, completat de un blat de lemn ce adaugă căldură și textură spațiului. Dotările moderne sunt gândite să satisfacă nevoile celor mai pretențioși bucătari amatori, oferind totodată un spațiu primitor pentru pregătirea meselor. O masă rotundă, înconjurată de scaune elegante din piele neagră, invită la savurarea mesei într-un cadru intim și confortabil.

Draperiile roz pal se unduiesc ușor pe fondul adierii brizei marine, adăugând o notă de romantism și completând armonios paleta de culori a studioului.

Baia studio-ului răspunde celor mai înalte standarde de modernitate și confort. Culorile deschise domină spațiul, creând o atmosferă luminoasă și aerisită. Un duș walk-in, cu uși de sticlă transparente, accentuează senzația de spațiu și curățenie. Mobilierul alb și finisajele de calitate superioară completează designul contemporan al încăperii.

Balconul studio-ului The Sea Breeze este un colț de paradis, de unde oaspeții pot admira vederea pitorească spre mare. Mobilat cu atenție, este locul ideal pentru a savura o băutură răcoritoare sau pentru a citi în liniștea zilei, cu sunetul valurilor ca fundal sonor.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

Fiecare detaliu al studio-ului The Sea Breeze este gândit să creeze o atmosferă de vis, unde confortul întâlnește frumusețea simplă și rafinată a designului interior, toate acestea fiind amplificate de magia și liniștea peisajului marin.

Locatia unica va ofera combinatia perfecta, atat de un sejur seren alaturi de familie, dar si de distracție cu prietenii în cluburile renumite din zona.

  • Distanta pana la plaja : 50 m pana la plaja
  • Locuri de cazare : 2 adulti + 1 copil
  • Adresa: Blv Mamaia , nr 507, sc D, et 5. 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE