WELCOMEBOOK – BLACK & WHITE 1

1.CERINȚE GENERALE
a) Toți Oaspeții (și orice Vizitatori) trebuie să respecte toate Regulile Casei și orice alte instrucțiuni de la Administratorul Proprietății.
b) Oaspeții trebuie să notifice administratorul proprietății cu privire la orice litigii sau reclamații din partea vecinilor cât mai curând posibil în mod rezonabil.

2. GĂLĂGIA SI VECINII
a) Această închiriere de este potrivită pentru si pentru copii .Oaspeții sunt pe deplin responsabili pentru siguranța și securitatea copiilor lor în orice moment, precum și pentru orice perturbare cauzată altor vecini din complex;
b)Oaspeții și vizitatorii trebuie să mențină zgomotul la un nivel minim pentru a nu deranja ocupanții proprietăților învecinate – în special în timpul nopții (de exemplu,10pm – 8am), la sosire și plecare;
c)Zgomotul excesiv este interzis în orice moment și poate duce la rezilierea contractului de închiriere a vacanței, evacuarea, pierderea închirierii plătite și taxe suplimentare.
d) Apartamentul este dotat cu sistem Minut pentru detectarea zgomotului, care este mai mare de 75Db, decat este permis.

3.VIZITATORI
a)Oaspetilor li se permite maxim 4 vizitatori in același timp pe toata durata sederii.
b)Oaspeții sunt responsabili pentru asigurarea numărului maxim de vizitatori permis; Vizitatorii trebuie sa respecte si ei regulile casei.
c)Orice vizitator suplimentar peste noapte trebuie să fie aprobați în avans în timpul procesului de rezervare și sunt supus unei taxe suplimentare, astfel se menționează în preț (25 e / pers / noapte)

4. Grupuri
a) Petrecerile si adunarile mari de orice fel sunt strict interzise la Inchirierea vacantelor;
b) Orice adunare mică trebuie să respecte regulile stabilite în ceea ce privește zgomotul, vecinii și numarul vizitatorilor.

5.PARCARE
a) Oaspeții și vizitatorii trebuie să respecte regulile de parcare și alte cerințe prezentate mai jos și să arate atenție celorlalte autoturisme
b) Parcarea este in afara complexului

6.SECURITATE
a) De fiecare dată când oaspeții părăsesc locuinta de vacanță, este responsabilitatea lor să se asigure că toate ferestrele și ușile sunt închise / blocate pentru a menține securitatea și pentru a preveni deteriorarea ploii și a apei.
b) Oaspeții trebuie să stingă luminile, aerul condiționat, ventilatoarele, electronicele, televizoarele, atunci când nu sunt folosite cu interes pentru a promova economisirea energiei.Nu este permisă lăsarea aerului condiționat pornit atunci când oaspeții lipsesc din locuința de vacanță.

7.BALCON
a) Oaspeții trebuie să supravegheze orice bebeluși și copii în orice moment atunci când utilizează zonele balconului.
b) Regulile specifice balconului sunt următoarele: -Fumul este permis numai pe balcon

8. FUMATUL

a)Fumatul nu este permis in interiorul locuintei de vacanță;
TAXA DE PENALIZARE PENTRU ÎNCĂLCAREA ACESTEI REGULI ESTE DE 150€
b) Mucurile de țigară trebuie eliminate în mod corespunzător (adică în scrumiera furnizată) și nu aruncate in exteriorul balconului. Imposibilitatea de a face astfel va duce la o taxă de penalizare de 50 EURO.
c) Apartamentul este dotat cu sistem care detectează fum de tigara și alerteaza prin sms proprietarul resedintei.

9. a) Animalele de companie sunt permise in locuința , iar taxa este de 10Euro / Vacanta.

10. DAUNE ȘI STRICACIUNI
a) Toate daunele și stricaciunile trebuie să fie raportate administratorului proprietății de îndată ce se produce dauna în mod rezonabil si achitarea integrala a daunei.
b) Pentru a evita daunele și spargerile, mobila nu trebuie mutată dintr-o cameră în altul fără un acord prealabil.

11.URGENȚĂ / DATE DE CONTACT
a) În caz de urgență legată de proprietatea închiriată , de urgență dvs. contact este:
DANIELA TEL: 0759666999

12. CONFORMITATEA
a) Încălcarea oricăruia dintre aceste reguli ale casei este o încălcarea Termenilor și Condițiilor de ocupare conform contractului de închiriere.
Proprietarul și Managerul își rezervă dreptul de a evacua din locuința de vacanță, orice oaspeți sau vizitatori care refuză să urmeze aceste reguli sau care provoacă o neplăcere vecinilor sau alți rezidenți ai comunitatii.

DESCARCA PDF

REZERVARE ONLINE