Willow by the Sea Apartment Alezzi

Willow by the Sea Alezzi
Apartamentul Willow by the Sea Alezzi este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, in prima linie, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste.

Fiind compus din doua camere, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Apartamentul Willow, situat în inima Complexului Alezzi, este o invitație la confort și eleganță discretă, concepută pentru a oferi oaspeților o experiență de cazare primitoare și sofisticată.

Sufrageria deschisă întâmpină vizitatorii cu o canapea extensibilă care îmbrățișează culorile calde ale soarelui la apus, creând un centru vizual și funcțional al încăperii. În fața canapelei, un televizor modern este așezat pe un mobilier minimalist, care reflectă simplitatea și stilul curat al spațiului. Elementul de focalizare al sufrageriei este tapetul amplasat în spatele canapelei, care prezintă o imagine idilică a mării, invitând la visare și relaxare.

Bucătăria, separată de sufragerie printr-o ușă discretă, este un model de eficiență și stil modern. Mobilierul alb, curat și fără ornamente inutile, este accentuat de un blat de lemn care adaugă o notă de căldură naturală. Dotările moderne sunt atent alese pentru a satisface nevoile culinare ale oaspeților, oferind totodată un cadru plăcut pentru prepararea și servirea meselor. Masa, înconjurată de scaune confortabile, este spațiul perfect pentru a aduna familia sau prietenii în jurul unui festin sau al unei băuturi calde.

Dormitorul continuă tema de design calmă și relaxantă, cu un pat matrimonial amplasat strategic pentru a oferi o odihnă de neegalat. Lenjeria de pat albă de înaltă calitate accentuează sentimentul de puritate și liniște, în timp ce un televizor fixat pe perete oferă divertisment privat, fără a încărca spațiul.

Baia, în tonuri de alb și cu linii curate, este un sanctuar de intimitate și confort. Cada generoasă invită la băi relaxante, în timp ce mașina de spălat, inteligent incorporată în mobilierul alb, subliniază funcționalitatea acestui spațiu. Fiecare detaliu este gândit pentru a maximiza confortul și utilitatea.

Balconul apartamentului Willow este o extensie a spațiului interior, oferind o priveliște laterală spre mare care captează esența locului. Mobilat simplu, dar cu gust, balconul este locul unde oaspeții pot respira aerul sărat al mării și pot contempla orizontul în timp ce sorb dintr-o băutură răcoritoare sau se delectează cu lectura preferată.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În concluzie, apartamentul Willow din Complexul Alezzi reprezintă o îmbinare armonioasă între designul modern și confortul clasic, creând un spațiu de cazare ideal pentru cei care caută liniștea și frumusețea vieții la malul mării.

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului :
-SPA
-Sala de fitness
-Sauna umeda si uscata
-Piscine sezoniere in aer liber pentru adulti si pentru copii
-Jacuzzi interior
-Loc de joaca pentru copii.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl E, et. 4, complex Alezzi
  • Balcon cu iesire din toate camerele
  • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE