Apartament Happy Sea View

Amplasat într-o zona unde eleganta, simplitatea și bunul gust sunt pe primul plan , va punem la dispoziție apartamentul Happy Sea View care poate caza o familie cu copii cât și un grup de tineri puși pe distracție.
Apartamentul Happy Sea View este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia deoarece pune pe primul loc liniștea oferita clienților.

Sufragerie: Când pășiți în sufrageria apartamentului Happy Sea View, sunteți întâmpinat de un design vibrant, cu elemente colorate care aduc o notă de veselie și energie spațiului. Canapeaua extensibilă este nu doar practică, ci și un adevărat punct de atracție, completată perfect de televizorul modern, ideal pentru serile de relaxare.

Bucătărie: Bucătăria deschisă este dotată cu toate utilitățile necesare unei case moderne. Dispune de un aragaz modern, cuptor incorporabil, frigider spațios și o varietate de ustensile care vă vor facilita prepararea oricărui fel de mâncare. Mobilierul și detaliile colorate accentuează stilul vesel și dinamic al apartamentului.

Dormitor: Dormitorul este un adevărat refugiu de liniște. Patul matrimonial, cu un design rafinat, invită la odihnă și relaxare. Elementele decorative și paleta de culori au fost alese cu grijă pentru a crea un mediu calm și reconfortant, unde vă puteți retrage după o zi plină.

Baie: Baia modernă pune accent pe confort și funcționalitate. Cu un dus walk-in spațios și finisaje de calitate, oferă tot ce aveți nevoie pentru un început de zi revigorant sau pentru a vă relaxa înainte de culcare.

Balcon: Balconul, echipat cu mobilier confortabil, este locul ideal pentru a vă bucura de vederea laterală spre mare. Fie că vă savurați cafeaua dimineața sau pur și simplu vă relaxați seara, sunetul valurilor și briza mării vor completa perfect atmosfera.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi


Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare cât și a plajelor selecte din zona.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Adresa- Strada D25,Nr 6.

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Telefon rezervări 0799242424
Trimite Email: contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE