Studio 2 MNG Tomis Villa

 

Situat într-un complex unde domnește eleganta, simplitatea și bunul gust va punem la dispoziție un studio cochet pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din Mamaia Nord alături de familie și prieteni.

Studio-ul “MNG 2” din cadrul Tomis Villa prezintă un design contemporan, cu accente albastre ce creează o atmosferă calmă și relaxantă.

În momentul în care pășești în interior, ești întâmpinat de o zonă de living spațioasă și bine organizată. Canapeaua extensibilă de culoare albastră este așezată astfel încât să ofere o priveliște clară către televizorul montat elegant pe perete.

În apropiere, patul matrimonial, având aceeași nuanță de albastru ca și canapeaua, este îmbrăcat cu o lenjerie de pat albă, oferind un contrast plăcut. Draperiile albastre completează paleta cromatică a încăperii și oferă intimitate, dar și protecție împotriva razelor solare.

Zona de bucătărie este bine echipată, cu mobilier modern și electrocasnice esențiale pentru prepararea meselor( plita, cuptor cu microunde , aparat de cafea , frigider). Designul bucătăriei este unul practic, cu spații de depozitare inteligent amplasate și o ergonomie bine gândită, astfel încât să poți găti cu ușurință.

Baia, așa cum te-ai aștepta, continuă linia modernă a studioului. Cu un dus walk-in spațios și finisaje de calitate, baia aduce un plus de rafinament și funcționalitate. Designul minimalist este accentuat de obiectele sanitare contemporane și de plăcile ceramice alese cu gust.

În cele din urmă, balconul este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de priveliște. Mobilierul ales pentru acest spațiu este atât funcțional, cât și estetic, oferindu-ți posibilitatea de a savura o băutură sau de a citi o carte în liniște și confort.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor cu o gama variata de posturi

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • o camera – 36 mp
  • Locuri de cazare : 3 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Prelungirea D19  Bl C3, et. 2,  complex Tomis Villa

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului 

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE