Apartament Lady Sea Alezzi

 • Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit, terase,baruri,cafenele,gelaterii,magazine,farmacii,etc. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

  Apartamentul Lady Sea este situat în una din cele mai bune zone ale stațiunii având acces la plaje selecte, la restaurante și la Promenada recent renovata iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la cea mai mica distanta de locație.

  Sufragerie: Sufrageria apartamentului Lady Sea emană o atmosferă primitoare și relaxantă. În centrul său, o canapea extensibilă de culoare maro invită la relaxare și vizionare TV. Mobila este complementată de un televizor modern montat strategic pentru vizionare optimă, fie că te afli pe canapea sau la masa de servit mese, unde te poți bucura de o masă în familie sau cu prietenii.

  Bucătărie: Separată de sufragerie, bucătăria apartamentului Lady Sea este un spațiu utilat complet și gândit să satisfacă nevoile gătitului zilnic. Mobilierul în tonuri calde se armonizează perfect cu electrocasnicele moderne. Bucătăria dispune de aragaz, frigider, cuptor cu microunde și toate ustensilele necesare. Un atu important al bucătăriei este mașina de spălat, foarte practică pentru sejururi mai lungi.

  Dormitor: Dormitorul este sanctuarul de odihnă al apartamentului. Un pat matrimonial confortabil este așezat strategic astfel încât să beneficiezi de lumina naturală, dar și de intimitate. Lângă pat, un dulap spațios îți oferă tot locul necesar pentru haine și lucruri personale. De asemenea, un televizor montat pe perete îți permite să te relaxezi înainte de culcare, urmărind emisiunile sau filmele preferate.

  Baie: Baia este concepută pentru a oferi momente de relaxare după o zi lungă. Designul său modern include o cadă spațioasă în care te poți destinde, mobilier de calitate și toate facilitățile necesare pentru un ritual zilnic plăcut.

  Balcon: Unul dintre punctele forte ale apartamentului Lady Sea este balconul cu vedere laterală la mare. Aici, marea și briza acesteia pot fi admirate în liniște, transformând balconul într-un spațiu perfect pentru micul dejun, citit sau pur și simplu pentru a te pierde în gânduri admirând peisajul.

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

 • Distanta plaja: 20 m
 • Dimensiuni: 55 mp
 • Loc cazare: 4+1 copil
 • Prelungirea D13,nr 6,Bloc E,etaj 3 ,complex Alezzi.
 • Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

  Sala de fitness
  Spa
  Sauna umeda si uscata
  Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  Jacuzzi
  Loc de joaca pentru copii.

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE