Apartament Mamaia Nord Seaside

Situat într-un complex unde domnește luxul, va punem la dispoziție un apartament de 2 camere alcătuit din dormitor cu pat matrimonial și dressing, living open space având o canapea extensibila, zona de luat masa si bucătăria, care este dotata cu electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate.

Apartamentul Mamaia Nord Seaside dispune și de tersa cu vedere laterala către mare, este mobilată și oferă turiștilor o panorama de vis.

Apartamentul Mamaia Nord Seaside este situat în una din cele mai bune zone ale stațiunii având acces la plaje selecte, la restaurante și la Promenada recent renovata iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la cea mai mica distanta de locație.

Apartamentul Mamaia Nord Seaside este mobilat și utilat de lux, cu Wi-Fi de cea mai buna calitate iar smart TV-urile sunt dotate cu o gama larga de posturi.

Apartamentul Mamaia Nord Seaside este dotat cu masina de spălat rufe, uscător de par, aer condiționat, aspirator cât și ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde, cuptor și plita electrica dar și filtru de cafea și prajitor de pâine.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

 

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE