Apartament Summer Vibe Mamaia

Apartament Summer Vibe Mamaia

Va punem la dispoziție un apartament cochet unde va puteți relaxa și petrece cele mai frumoase clipe alături de familie și prieteni datorita cluburilor aflate în apropierea acestuia cât și a plajelor selecte din zona.
Apartament Summer Vibe Mamaia este o locație perfecta pentru a va bucura de un sejur cu familia deoarece este dotat cu pat matrimonial si canapea extensibila, putând astfel acomoda 4 + 1 persoane. Apartamentul este dotat cu aer condiționat, smart TV cu o gama larga de posturi și Wi-Fi de cea mai buna calitate la o viteza cât mai mare. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cât și ale turiștilor care ne trec pragul.
Apartamentul este situat in una dintre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord și pune pe primul plan confortul turiștilor.
Beneficiati de asemenea de o priveliste care imnina urbanul cu marinul de pe terasa locuintei, unde va puteti savura cafeaua de dimineata sau va puteti bucura de briza serilor de vara.

  • Distanta pana la plaja 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
    Locuri de cazare : 4 + 1 copii

  • Bd Mamaia 505 A, et 8 (la butoaie)


Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE