Santorini Apartament

  Datorita amplasării în cea mai cocheta zona a stațiunii Mamaia, apartamentul Santorini oferă turiștilor care ne trec pragul confortul de acasă cât și privelisti de vis asupra marii.
 Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti si primul lucru pe care il vezi sa fie marea linistita si nisipul infierbantat de razele soarelui?

Sufragerie open space: La intrarea în încăpere, ești întâmpinat de o canapea extensibilă în tonuri de albastru, a cărei poziție strategică îți permite să te pierzi în priveliștea mării. Alături, două fotolii galbene adaugă o notă de prospețime și contrast, iar pentru momente de răsfăț, un scaun de masaj te așteaptă în colț. Pe perete, un televizor smart oferă acces la divertismentul modern.

Bucătărie: Inspirată de estetica insulelor Santorini, bucătăria prezintă mobilier în nuanțe de albastru intens și detalii din lemn, reușind să creeze un echilibru vizual. Centrul atenției este ocupat de o masă solidă, înconjurată de scaune comode, ideale pentru mese în familie sau cu prietenii.

Dormitor: Acest spațiu emană liniște și serenitate. Patul matrimonial, flancat de noptiere albe, invită la odihnă, iar în spatele său, un tablou cu rama stilizată ca o fereastră aduce un plus de autenticitate și eleganță. Un televizor montat strategic pe perete și un dressing generos completează funcționalitatea camerei.

Baie: Cu un design minimalist, dar sofisticat, baia oferă o cabină de duș walk-in cu faiantă în tonuri de gri și alb, contrastând frumos cu mobila pentru chiuveta, specifice stilului grecesc. 

Balcon: Este locul perfect pentru a savura o cafea sau un pahar de vin, în timp ce priveliștea mării se desfășoară în fața ochilor. Mobilierul confortabil și scaunul suspendat completează această zonă de relaxare, oferindu-ți un colț de paradis.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
  • Turiștii care se cazează la noi au loc de parcare asigurat.

Într-un colț pitoresc al Complexului Tomis Villa, apartamentul “Santorini” te invită să trăiești visul unei vacanțe elene, chiar în confortul propriului cămin.

 

  • Distanta plaja: 10 m
  • Dimensiuni : 55 mp
  • Locuri de cazare: 4+1 copil
  • Etaj 2 (bloc cu lift)- statiunea Mamaia Nord, strada Prelungirea D19. Bl C 1, TOMIS VILLA 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE