Santorini Apartament

Santorini Apartament

 • Santorini Apartament Tomis Vila        Vedere frontala la mare

  Datorita amplasării în cea mai cocheta zona a stațiunii Mamaia, apartamentul Santorini oferă turiștilor care ne trec pragul confortul de acasă cât și privelisti de vis asupra marii.
   Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti si primul lucru pe care il vezi sa fie marea linistita si nisipul infierbantat de razele soarelui?

 • Apartamentul este foarte spațios și beneficiază de un interior plăcut si relaxant. Este alcătuit din 2 camere spațioase unde se pot caza 4 adulti deoarece este dotat cu pat matrimonial în dormitor și o canapea extensibila în living. Fiecare camera este dotata cu aer condiționat, smart TV și Wi-Fi de cea mai buna calitate. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cât și ale turiștilor. Ofera o atmosfera calda si primitoare datorita peisajelor si obiectelor decorative aduse chiar din insula greceasca Santorini. Cafeaua o puteti savura pe terasa amenajata special sa va rasfatati in diminetile linistite de vara, admirand valurile marii.
  Turiștii care se cazează la noi au loc de parcare asigurat.
  Apartamentul Santorini este locul unde poți petrece nopți de neuitat alături de familie și prieteni datorita cluburilor aflate in apropierea acestuia cat si a plajelor selecte.

 • Etaj 2 (bloc cu lift)- statiunea Mamaia Nord, strada D 19. Bl C 1, Ap 10, TOMIS VILA 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect