Apartament Alexia Onix Blue

Apartament Alexia Onix Blue

Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Onix Blue, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.

Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 108 in living , cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).

Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
2 camere (dormitor + living) – 52 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Etaj 6 (bloc cu lift) – statiunea Mamaia Nord, strada D25 nr. 68, Bl B2, et. 6, ap. 81, complex Onix Blue
Balcon cu iesire din living
Complexul Onix  dispune de un restaurant, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) 

Loc de joaca pentru copii
Gradina
Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect
Contacteaza-ne 0799242424
Trimite Email : contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro