Apartament Nordic 81 Onix Blue

  Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Onix Blue, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
Fiind compus din doua camere, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

  Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant.Apartamentul “Nordic 81” din Complexul Onix Blue este o combinație armonioasă de modernitate și confort, gândit pentru a oferi o experiență de cazare de neuitat.

Dormitorul: Dormitorul “Nordic 81” este un spațiu primitor și elegant. Patul matrimonial, înconjurat de mobilier contemporan, oferă confortul necesar pentru o odihnă deplină. Accentul este pus pe funcționalitate și estetică, cu un design care mizează pe simplitate și linii curate.

Sufrageria open-space: Sufrageria, cu un design modern, este punctul central al apartamentului. Canapeaua extensibilă, în tonuri neutre, se potrivește perfect cu restul amenajării. Sezlongul de catifea, așezat lângă canapea, este locul ideal pentru momente de lectură sau relaxare. Zona de dining este practică și stilată, gata să găzduiască mese intime sau cu prietenii.

Bucătăria: Bucătăria, complet utilată, reflectă un design modern, cu soluții de depozitare inteligente și electrocasnice performante (Plita electrica , cuptor cu microunde, aparat de cafea, masina de spalat) care îmbină utilul cu plăcutul.

Baia: Baia, cu un design contemporan, oferă toate dotările necesare pentru o experiență completă de răsfăț. Finisajele alese și detaliile cromatice creează un mediu elegant și funcțional.

Balconul:  Balconul din “Nordic 81” este un spațiu de retragere și relaxare, unde poți savura o cafea dimineața sau citi o carte în liniștea serii. Chiar dacă nu oferă vederi spre mare, amenajarea acestuia cu mobilier confortabil creează un mic colț de oază urbană.

Facilități suplimentare:

 • Conexiune: WiFi rapid pentru a rămâne conectat.
 • Climatizare: Aer condiționat, garantând confortul în zilele călduroase.
 • Entertainment: Televizor modern pentru relaxare in sufragerie si dormitor , cu o gama variata de posturi.

 

 • Distanta pana la plaja si Promenada : 100 m
  2 camere (dormitor + living) – 52 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • Etaj 6 (bloc cu lift) – statiunea Mamaia Nord, strada D25, nr. 5, Bl B2, et. 6, complex Onix Blue

  Complexul Onix  dispune de:
 • Restaurant, gelaterie, lounge ( bar + terasa )
 • Loc de joaca pentru copii
 • Gradina

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect
Contacteaza-ne 0799242424
Trimite Email : contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro

REZERVARE ONLINE