Apartament Bel Air

Apartamentul Bel Air

  Amplasat în Mamaia Nord, apartamentul Bel Air este o locație perfecta pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din zona împreună cu familia, prietenii dar și într-un cadru intim alături de persoana iubita.

  Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere deosebita asupra marii.

Sufrageria Open-Space: De îndată ce intri în sufragerie, ochiul este imediat atras către canapeaua extensibila mov proeminentă, care adaugă o notă de vioiciune și personalitate încăperii. Spațiul open-space este luminos și invitator, perfect pentru a te relaxa după o zi plină.

Bucătăria: Bucătăria se mândrește cu mobilierul alb, care reflectă lumina și amplifică senzația de spațiu. Dotările bucatăriei includ o plită modernă, cuptor, frigider și multiple spații de depozitare, toate acestea contribuind la funcționalitatea acestei zone și permitând prepararea cu ușurință a meselor cotidiene.

Dormitorul: Dormitorul este o oază de liniște și relaxare, decorat în nuanțe delicate de roz și alb. Peretele din spatele patului matrimonial, vopsit într-un roz plăcut, adaugă o atmosferă caldă și romantică încăperii. Detaliile albe și textilele asortate creează un contrast plăcut și un ambient armonios.

Baia: Baia, cu design modern și finisaje de calitate, dispune de o cabină de duș walk-in, ce adaugă un plus de eleganță și comoditate. Finisajele și accesoriile selectate cu grijă transformă acest spațiu într-unul în care să te relaxezi și să te reîncarci.

Balconul: Balconul este extensia naturală a apartamentului, oferind un spațiu suplimentar de relaxare. Este locul ideal pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a te bucura de liniștea serii, înconjurat de aer proaspăt și priveliști liniștitoare.

Facilități Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Apartamentul Bel Air oferă o combinație armonioasă de confort, stil și funcționalitate, fiind locul perfect pentru o evadare din rutina zilnică.

  • Adresa: Bulevardul Mamaia Nord, numarul 183-187, bloc C1, etaj 2.
  • Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Telefon rezervări 0799242424

Trimite Email: contact@apartamentect.ro

Website: www.apartamentect.ro

REZERVARE ONLINE